Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hi im gosu w CLG?!

LoL's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest chłopak dowód 

Jeden z czołowych zespołów w Stanach Zjednoczonych przedstawił swojego nowego gracza. Jest nim hi im Gosu, którego możecie kojarzyć z jego własnego kanału, gdzie grywa w League of Legends. Kanadyjczyk znajduje się w Challengerze, na serwerze NA, gdzie jest bardzo znanym i szanowanym graczem. Jego główną pozycję jest AD Carry i będzie rezerwowym dla Yilianga "Doublelift" Penga.

- Od zawsze byłem wielkim fanem CLG. Doublelift i Aphromoo byli dla mnie inspiracją. To ich zasługa, że zainteresowałem się eSportem. Jestem bardzo podekscytowany, że mogą współpracować z taką organizacją jaką jest Counter Logic Gaming - powiedział rezerwowy CLG - hi im Gosu.

Z pewnej strony ale nie bende reklamował jeszcze jakiś dowód potrzeba ??
(Ten na dole to cytat hi im gosu)
Opublikowano

Każdy wie że Gosu to Doublelift. Gosu zagra na worldsach a Doublelift będzie zbenchowany.
Potem Finały CLG vs Samsung Blue. Gosu wychodzi na scene w masce i wygrywają. Gosu ściąga maskę a za nią Doublelift.
Kelby wie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest chłopak dowód

Jeden z czołowych zespołów w Stanach Zjednoczonych przedstawił swojego nowego gracza. Jest nim hi im Gosu, którego możecie kojarzyć z jego własnego kanału, gdzie grywa w League of Legends. Kanadyjczyk znajduje się w Challengerze, na serwerze NA, gdzie jest bardzo znanym i szanowanym graczem. Jego główną pozycję jest AD Carry i będzie rezerwowym dla Yilianga "Doublelift" Penga.

- Od zawsze byłem wielkim fanem CLG. Doublelift i Aphromoo byli dla mnie inspiracją. To ich zasługa, że zainteresowałem się eSportem. Jestem bardzo podekscytowany, że mogą współpracować z taką organizacją jaką jest Counter Logic Gaming - powiedział rezerwowy CLG - hi im Gosu.

Z pewnej strony ale nie bende reklamował jeszcze jakiś dowód potrzeba ??

(Ten na dole to cytat hi im gosu)

Zdajesz sobie sprawę ze po ang ten cytat wygląda tak I've always been a huge fan of CLG all the way since the beginning. Doublelift and Aphromoo have been a huge inspiration to me. They brought me into the world of eSports. I'm really excited to be working with the organization that I've always looked up to. Po tym nie mozna określić plci, o tym ze to facet wiadomo z cytatu dante
Opublikowano

Będzie to samo co z Nightblue będzie subem aż sam odejdzie dlatego że nie jak gra a ile ma widzów na streamach. A po drugie gosu ostatnio mówił że

nie chce pokazać swojej twarzy tak więc wątpie że będzie gdzieś grał z CLG.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Każdy wie że Gosu to Doublelift. Gosu zagra na worldsach a Doublelift będzie zbenchowany.

Potem Finały CLG vs Samsung Blue. Gosu wychodzi na scene w masce i wygrywają. Gosu ściąga maskę a za nią Doublelift.

Kelby wie.

Szkoda, że to copy pasta z reddita. Wypierdalaj do boba <no offense>

@antywarnchociażpewnieitakdostane:

gosu jest TYLKO subem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...