Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące WP.

zaki9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy ile masz HP w eq, jeśli tak z 8k to bierz % do HP, no i zależy na ile masz Ostrze.

Ostrze M6+ to już lepiej HP

Opublikowano

hp do pz masz z czarowanego. Gram w metka 6 lat

Co ma do tego ile grasz w metina? Ja gram od początków PLa i nie widzę różnicy ;x. Skoro masz te 11k pż to ja wolałbym osobiścię % do pż no ale jak wolisz...

Opublikowano

Co ma do tego ile grasz w metina? Ja gram od początków PLa i nie widzę różnicy ;x. Skoro masz te 11k pż to ja wolałbym osobiścię % do pż no ale jak wolisz...

zadzam się :)  poczekam na więcej odp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1,5k hp drogą nie chodzi, ale jeśli masz to i to i nwm czy expić chcesz czy metki lać czy pvp robić czy dziki ujeżdżać sprawdź obie opcje,a  jeśli chcesz kupić tylko jedno ja bym brał HP, jesteś WP ostrze ci daje do pż masz strach, który robi swoje, a z dodatkowym 1,5k hp postoisz dłużej.

Opublikowano

1.5k hp, ten bon 10% do pż działałby tak, że np. jak bijesz załóżmy po 500, to 10% z 500 to dostawałbyś 50 pż z czarowanym na pewno trochę więcej, ale i tak na pewno nie byłoby to więcej niż 1.5k hp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...