Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za gra, o co tu chodzi?

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam sobie jakiejś gierki na mpc i dotarłem właśnie tutaj. Jako iż jestem "fanem" naruto zaciekawiło mnie to.

Czy mogę prosić o jakiś link do tej gry? O co chodzi w tej grze? Co trzeba robić itp?

Grałem kiedyś w grę Naruto ale nazywało się to ninja.game czy coś takiego ;dd

Mogę jakieś info prosić bo ciekawy jestem ;)

Opublikowano

Ninja.playwebgame.com - zapraszam najlepsza i najpewniejsza strona z grą naruto.

Do wyboru mamy sześć postaci, które powiązane są z trzema różnymi technikami walk. Gra nie zachywyca nas trudnością, a sam gameplay nie jest bardzo wymyślny. Walka odbywa się w systemie "auto-track", więc gracz szczególnie nie musi się namęczyć. 

Grafika jak na gierkę tego typu jest ciekawa i fani mangi powinni być zadowoleni. Animacja jest mało płynna, ale można się do tego przywyczaić. Muzyka jest zaczerpnięta z samego Naruto i dodaje smaczku całej rozgrywce.

Jako, że nie potrafie i nie lubie sam pisać recenzji więc skopiowałem ją z pewnej strony o grach mmovia, wybacz :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...