Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kontrować Malzahara ?

Sevill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grasz cassio na bolu z funkcja autointerput (czy jakos tak) i wtedy kiedy malza uzywa ulta cassio tez uzywa i wtedy malza zamienia sie w kamien i po 2/3 sec zostaje rozjebany w drobny mak

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Ale nie działa na ulta malzahara. Możesz sobie sprawdzić na customie z kimś. Jedyne co wyłącza to qss. Żadne z wyżej wymienionych nie jest ultem malzahara. Podobnie jest z ulti ww tylko, że tam jak użyjesz qss to dmg nadal dostajesz co jest śmieszne xD

Ulti Malzy ma ten sam efekt co ulti WW, przygwożdżenie i cleanse nie działa.

Opublikowano

Ulti Malzy ma ten sam efekt co ulti WW, przygwożdżenie i cleanse nie działa.

To sobie mądralo wejdź na customa i sprawdź. Cleanse nie działa na WW i Malze. Wbijcie se to do tych głupich łbów. To samo znajdziecie na pierwszej lepszej stronie www.google.pl...

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Ja jeżeli widziałem  malzahara, prosiłem junglera o wzięcie postaci z stunem/podrzutem czy czyms innym, jungler jako xin bardzo dobrze sie sprawuje, do tego proponuje morgane jako support, jej tarcza skutecznie blokuje przygwożdżenie. 

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Przygwożdżenie.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."

Opublikowano

Mikaela nie działa, Cleanse nie probowalem, bo to troche bezuzyteczne a QSS nie znam bo na pl wersji gram.

Opublikowano

no summonery wtedy są zablokowane bo mógłbyś sobie wtedy flashnąć, heal bariera czy inne.

tak mi się wydaje

co ty pierdolisz ,cleanse zawsze można użyc ,tylko inne spelle nie

to sobie kur wa przeczytaj skille na czym polegają.

To sobie mądralo wejdź na customa i sprawdź. Cleanse nie działa na WW i Malze. Wbijcie se to do tych głupich łbów. To samo znajdziecie na pierwszej lepszej stronie www.google.pl...

az k***a sprwadzilem i jakos moge uzyc cleansa uzylem i wszystko gites majonez chuju

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Suppression#Suppression

Ulti malzy to suppresion macie tutaj:

ACTIVE: Malzahar channels an engulfing void of energy for up to 2.5 seconds, suppressing and dealing magic damage to a target enemy champion every 0.5 seconds while the channel holds.

a dokładniej to:

• Suppression: A unit that is suppressed is unable to control its movement, attack, cast abilities or use spells (including 20px-Cleanse.png Cleanse). The duration is also unaffected by crowd control reduction.
  •  
Opublikowano

Temat do zamknięcia sam wolałem już to sprawdzić , niektórzy ludzie to naprawdę cebulaki zamiast odpowiedzieć na moje pytanie to wolą się wyzywać.

Opublikowano

Musisz picknąć jakąś postać która zaspamuje go skillami,i ma na tyle hp żeby przezyć jego ulta (np Annie z RoA)kupić qss,picknać cleansa ;P

800-200-110647.jpg?6323

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...