Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kontrować Malzahara ?

Sevill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy wziąć postać która ma daleki zasięg ze skilli i auto attacków :) Np. Lux, dobrze rzucam skille i nie pozwalasz takiemu Malzaharowi podejść do siebie tak blisko, żeby Ci zrobił combo :) i po sprawie.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Chodzi mi bardziej  o kontrowanie w zachowaniu , itemach . Możesz podać pełną nazwę tego itemu ? 

quicksliver slash

<>

Opublikowano

kup qss'a lub graj z cleansem

chyba zapomniałeś, że summonerów nie można używać jak się ma na sobie ult malzahara

Opublikowano

chyba zapomniałeś, że summonerów nie można używać jak się ma na sobie ult malzahara

serio? mój błąd

zawsze mozna powiedziec by support rushowal mikaela

­

Opublikowano

serio? mój błąd

zawsze mozna powiedziec by support rushowal mikaela

no summonery wtedy są zablokowane bo mógłbyś sobie wtedy flashnąć, heal bariera czy inne.

tak mi się wydaje

Opublikowano

Zyra jest bardzo dobra na Malza. Dobre poke z Q i W. Jak złapie z E na 6 lv, od razu combo i Malza ginie, albo flashuje, bo jak zultuje, to ulti zyry przerywa. :)

Opublikowano

Zyra jest bardzo dobra na Malza. Dobre poke z Q i W. Jak złapie z E na 6 lv, od razu combo i Malza ginie, albo flashuje, bo jak zultuje, to ulti zyry przerywa. :)

zanim to ulti zadziała to malzahar już użyje swojego.

<>

Opublikowano

wiem ze nawet ze stunem heala mozna uzyc
Opublikowano

Nie mozna uzyc wiem bo sam wzialem raz na malze i nie dalo sie uzyc ale qss dziala :) nie mowcie ze jest inaczej bo dobrze wiem

Malza to niemobilne gowno w early nie proboj z nim walczyc tylko farm a w late to juz nic nie zrobi, bo kazdy glupi mu ulti przerwie

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Graj na niego

- Gankplank

- Lux

- LeBlanc

- Galio

- Fizz

- Talon

Harrasuj go, a jak użyje swojego "Q" to odchodź jak najszybciej, a tym bardziej unikaj jego "E", odchodź od minionów na których to jest.

| Nałogowy gracz LoL'a | Użytkownik | Recenzent | Znawca Prawa i Kultury | Muzyk |

Opublikowano

cytuje: "czyszczenie usunie wszystkie wymienione efekty: Oślepienie, Zauroczenie, Strach (lub 565861408742952253098.pngUcieczkę), Spowolnienie (prędkości ruchu), Polimorfia, Uciszenie, Zakorzenienie, Ogłuszenie i Prowokację."

Ale nie działa na ulta malzahara. Możesz sobie sprawdzić na customie z kimś. Jedyne co wyłącza to qss. Żadne z wyżej wymienionych nie jest ultem malzahara. Podobnie jest z ulti ww tylko, że tam jak użyjesz qss to dmg nadal dostajesz co jest śmieszne xD

Opublikowano

Ale nie działa na ulta malzahara. Możesz sobie sprawdzić na customie z kimś. Jedyne co wyłącza to qss. Żadne z wyżej wymienionych nie jest ultem malzahara. Podobnie jest z ulti ww tylko, że tam jak użyjesz qss to dmg nadal dostajesz co jest śmieszne xD

ale ja nie mówię że blokuje, ja odpisywałem na post wyżej

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...