Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [1.0] The best add-on for Skript!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LLC [1.0]

• Czym jest LLC?:

LLC to dodatek do pluginu Skript.Rozszerza on zbiór wszystkich Eventów, Efektów oraz Warunków.

• Download:

Link:  <Klik>   

• Dokumentacja:    

Doc: <Klik>   

• Autorzy:

Autorzy: Patek, Kotori , Nekuś.

Prosimy o zgłaszanie wszytkich błędów, bugów oraz pisanie propozycji pod tym Tematem! Dziękujemy i życzymy miłego użytkowania!   

Jeżeli pomogłem , liczę na like ;)

Serwer TheWalls: >>>Klik<<<

Opublikowano

Może nie korzystam z skript,to wasze wykonanie jest dobre i grafika pokazuję profesjonalizm.
2 lib do skript napisany w polsce, idziemy w dobrą stronę! :D 
Na pewno komuś kto piszę w skript to się przyda! 

400 postów :D

Opublikowano

Patek, jak ty nawet pluginow nie potrafisz pisac. Odpierdala*** sie pewnie ;x

Opublikowano

Dlatego że z twoja pomocą to ja gono zrobiłem a z nimi jednak cos potrafię , wiec jak nie wiesz to nie wypowiadaj się.

Opublikowano

Hah, dalem ci kawalek kodu bo bys sie nic nie nauczyl, a znajac twoje mozliwosci to gowno zrobiles bo sie uczysz pare dni, taka prawda ;x

Opublikowano

No to ja ci kolego napisze, iz jestes w bledzie.

Patek mial sie zajac tylko opublikowaniem dodatku na forach, a wklad jaki dal w plugin to tylko 1 efekt na dzien dzisiejszy.

Prawda taka, iz nie nalezysz do ekipy i nie wiesz jak przebiegala produkcja kodu. Wszystko oprocz tego jednego efektu (Place Skull) wykonalam ja.

Jeszcze by dotarlo do twojej swiadomosci, po otrzymaniu kodu od ciebie, zwrocil sie do mnie z prosba o wytlumaczenie.

Znajac jego mozliwosci na dzien dzisiejsz (po moich naukach) bylby w stanie sam napisac 3 razy wiecej kodu niz zrobilismy to w te 4 dni. 

Opublikowano

Przestan go bronic... z tego co ja wiem o jego mozliwosciach to on zwyklego replace nie ogarnia a sie bierze za API do Skripta...

Skoro sa 3 osoby a wszystko oprocz 1 efektu wykonalas ty to 1 osoba prawdopodobnie chu** robila ;x.

Patek niech sie bierze najpierw za podstawy javy np. javastart.pl a nie od razu API do czegos takiego...

Opublikowano

Z tego co się nie mylę to można robić multi kolory! To ogromny przełom w skryptach chociażby z gildiami! Chciałbym serdecznie pogratulować autorowi swojej myślę że ciężkiej pracy! 

Jak by ktoś nie wiedział co to multi kolory to np: osoby z gildii mają zielony nick, osoby z sojów mają jakiś inny itp..

Opublikowano

Skoro tak się da to wytłumacz mi jak Patison skoro pisałeś też ten plugin. Mam swoje tagi, a skryptem się nie interesuję a jednak chciałbym wiedzieć. :)

Opublikowano

@patison234 mam do cb pytanie bo jestem bardziej obeznany w pluginach niż w skryptach ale czy dało by sie zrobić w skrypcie coś w stylu rankingu z 2 perspektyw jeśli killer ma wiecej rankingu od deda i na odwrót!

Opublikowano

@volumeTV W sumie od tych tagów wszystko się zaczęło :) Jeśli macie jakieś propozycje śmiało  pisać :)

Skoro od tagów się zaczęło to mi wytłumacz jak zrobic kolorowe tagi. :)

p.s: Ja nie spamuje, tylko wyrażam swoją opinie i zadaje pytania.

Opublikowano

@patison234 mam do cb pytanie bo jestem bardziej obeznany w pluginach niż w skryptach ale czy dało by sie zrobić w skrypcie coś w stylu rankingu z 2 perspektyw jeśli killer ma wiecej rankingu od deda i na odwrót!

Zapraszam na pw :)

Opublikowano

Skoro od tagów się zaczęło to mi wytłumacz jak zrobic kolorowe tagi. :)

p.s: Ja nie spamuje, tylko wyrażam swoją opinie i zadaje pytania.

/tag <player> <player> <napis>  zresztą masz to na stronie pluginu je*ny chejterze!

Opublikowano

@volumeTV

Ogarnij się. Po pierwsze: pisze się 'hejterze'. Po drugie: nie patrzę na strony z czymś gównianym co jest skriptem. Po trzecie: najpierw się ogarnij, potem już jak na dzieciaka przystało: wyzywaj i obrażaj.

Opublikowano

w przyszlym tygodniu postaram sie to naprawic, ale niestety bedzie to zapisywane do pliku co przy duzych serwerach bedzie zawalac ftp

co do tego chatu, wytlumacz bardziej :)

Opublikowano

Coś w stylu tagów lecz na chacie!

np. Gildie:

Osoba z gildii:

&aNONE Nick: Message

Osoba z sojuszy:

&3NONE Nick: Message

Osoba z innej gildii:

&cNONE Nick: Message

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...