Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HP Mobów/Metinów/Bossów - LiteSystem.

Neudia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dość zbędny bajer ale jako nowość na serwerze przyda się wielu osobom :)

Zbędny czy też nie zbędny lecz zawszę komuś to pomoże, zawszę głowiłeś się ile zostanie HP do końca metina/bossa teraz będziesz wiedział czy dasz radę sobie z danym obiektem radę.

56678109855556665757.png

FanPage serwera Neudia.pl:

Opublikowano

Zbędny czy też nie zbędny lecz zawszę komuś to pomoże, zawszę głowiłeś się ile zostanie HP do końca metina/bossa teraz będziesz wiedział czy dasz radę sobie z danym obiektem radę.

Nie mogę stwierdzić po tym ile mob ma hp czy go ubije czy nie bo dochodzi regeneracja hp, a też nie wiemy ile nasza postać zabierze mobowi hp.

Ale rzeczywiście w jakimś stopniu na pewno jest to przydatne

Opublikowano

nie ma to jak udostępniać rzeczy nixa.  B)

skopiowałeś tut floura, nie masz do niego praw. :)

Niestety drogi kolego ja to dostałem od znajomego, więc postanowiłem to tutaj również udostępnić.

56678109855556665757.png

FanPage serwera Neudia.pl:

Opublikowano

Niestety drogi kolego ja to dostałem od znajomego, więc postanowiłem to tutaj również udostępnić.

Taki jesteś bonzo a nawet nazwy nixa nie potrafisz z kodu usunąć zwykłe wymuszanie + na czyimś poradniku ;(

Opublikowano

No pojebalo?Chyba po coś to usunęłem,żeby gówniaki nie korzystały.Marna próba zareklamowania swojego gównianego serwera.Proszę o wyjebanie tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...