Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z brakiem widoczności skinów.

TheBednarPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z minecraftem taki , że nie widzę nikogo skinów (mówie tu o graczach PREMIUM) na wersji minecraft wyższej niż 1.7.2 , bo na 1.7.2 jest wszystko ok.To samo z głowami innych.Głowy postawione na ziemi widzę a ubrane na siebie nie.Wie ktoś w czym tkwi problem ?

Opublikowano

Usuń całą zawartość folderu .minecraft tak, aby przywróciła się do domyślnej. :P

Opublikowano

@TheBednarPL

Ten błąd mają wszyscy, że na wersjach powyżej 1.7.2 nie widać skinów, nie jesteś pierwszy :)

Od 1.8 będzie git.

Ja takiego błędu nie mam i nie miałem. Wszystko działa jak najlepiej. Fakt, że skiny zmieniają się powyżej 1h, ale ja widzę wszystkie, czy to na serwerze, czy survivalu.

Opublikowano

Problem ze skinami rozwiazany , na wersjach powyzej 1.7.2 jest nowy system skinow , i jezeli na serwerze online mode jest ustawione na false to skinow nikt nie bd widzial , obejsciem tego jest plugin BukitSmerf ktory umozliwia wejscie graczy non premium na serwer z wlaczonym tylko premium

//Closed

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...