Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wchodze na serwer pisze Nan is Position hacking

veratus55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak już wiecie jak wchodzę na serwer pisze mi dokładnie Nan is position (Hacking?) Zrobiło się tak bo usiadłem na schodku koblowym 

aha jeszcze coś bo już czytałem tutaj jeden temat i go nie rozumiem dlatego piszę tu myśląc że mi wszystko ktoś wytłumaczy i pytanie bo tam pisało że trzeba wejść w jakiś folder nie wiem który i usunąć swój nick jak usune nie usunie mi gildii ii nie będę musiał rejestrować sie od nowa ?? z góry dzięki.

Opublikowano

Nie jestem, ale chodzi chyba o folder w którym znajduje się świat tego serwera. Musisz tam poszukać i spróbować usunąć ten plik.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Nan is position (Hacking?) takie coś jest jak w huzuni wpiszesz .spawnteleport

d5ea2ef187c3cf6c.png

Fan Realu

Posiadam kanał na youtube wraz z kolega

Gram w Minecrafta , League of Legends , Call of Duty 4.

Opublikowano

Problem leży w tym że jeden z twoich koordynatów (x/y/z) wynosi NaN.

Wystarczy że administrator usunie ci plik z twoją postacią (na 1.7.9 będzie z tym ciężej bo wszystko jest zapisywane emmm... po UUID)

No problemo! Gdy gracz loguje się na serwer zawsze przed linijką z jego nickiem i ip oraz kordami jest jego UUID(dotyczy to również "oflajnowego" generowania uuid [online-mode:false])

A tutaj to zademonstruje:

[18:19:21] [User Authenticator #1/INFO]: UUID of player zenek355 is f6ea0960-07f4-469a-8e0c-14ebda7858fa
[18:19:21] [Server thread/INFO]: zenek355[/127.0.0.1:55175] logged in with entity id 169 at ([world] 0.5, 68.0, 0.5)

Ta pierwsza linijka UUID of player zenek355 is ... 

@topic Z tego co przeczytałem to twój serwer? jak tak to wejdź w świat na którym się znajdowałeś (jak wejdziesz w świat to tam masz folder playerdata wejdź w niego)sprawdź jakie miałeś UUID poprzez konsolę(czy logi z konsoli) i poszukaj pliku który ma taką samą nazwę(to również zademonstruję) i go usuwasz. Spokojnie stracisz tylko wszystko co miałeś na mapie czyli: EQ,GameMode(chyba),i jakieś tam minecraftowe statystyki oraz acziwmenty(które zdobyłeś na serwerze, nie w całej grze). Gildie itp nie stracisz

91146d79bd.jpg

a jeżeli to nie twój serwer to napisz o tym do administratora powinien ci pomóc :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...