Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grzybki

EXINEX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie da się jakoś zdobyc darmowe grzybki? tam na Fyber jest coś pisze bezpłatne ale tam trzeba podawać numer i są tylko 3 takie Kolekcja na jesien , Nagroda jest fantastyczny thermomix , Konkurs wygraj produkty Appla są jeszcze inne ale nie pisze Pozostalo tylko iles tam!

Opublikowano
Zmien ip i klikaj na video ;d
Po aktualizacji nie działa.

A jak te ip zmienić ?
Pobierasz dodatek do Mozilli X-forwarder for Header. Możesz spróbować :).

Opublikowano

Po aktualizacji dodali anty-system botów, gdzie SFBot ma również problemy, jak video. Na dzień dzisiejszy nie ma sposobów na darmowe grzyby. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Po aktualizacji dodali anty-system botów, gdzie SFBot ma również problemy, jak video. Na dzień dzisiejszy nie ma sposobów na darmowe grzyby. 

U mnie SFbot leci normalnie tylko pokazuje dziwne lvle ... A, poza tym jest ok ... Misje ataki lochów obrona wszystko jest ok ...

3649914647.png

Opublikowano

Ciekawe na jakiej podstawie twierdzisz, że został dodany system ANTY-BOT ... Administracja pisała o tym ze 2 lata temu i jakoś nikt nie został za to ukarany czy też zbanowany. I za odpowiedź dostałem warna ... Bo co jest forum skoro nie można dodawać swoich odpowiedzi ? 

3649914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...