Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strzałka, jestem graczem COD2. Gra chodziła mi bez szwanku, fpsy były w porządku, miło się robiło różne akcje. Dziś wchodzę do gry i fpsy są na poziomie 20-40 maksymalnie, nie wiem przez co jest to spowodowane, nic raczej nie instalowałem w ostatnich dniach i nie wiem co robić (komendy mam powpisywane) więc jestem w kropce. Liczę na pomoc!

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

1. Przeskanuj kompa antywirem.

Przeczyść CCleanerem.

Wyłącz polepszacze wyglądu systemu.

Ustawienia grafiki na niskie.

Odkurz komputer i sprawdź stan pasty termoprzewodzącej, może trzeba już wymienić.

Jak masz kartę od Nvidi to możesz w panelu sterowania powyłączać różne polepszacze.

Opublikowano

Tylko w codzie coś takiego odczułem, czy najzwyczajniejsze odinstalowanie i zainstalowanie gry może pomóc? :D 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Tylko w codzie coś takiego odczułem, czy najzwyczajniejsze odinstalowanie i zainstalowanie gry może pomóc? :D

A zrobiłeś, to co napisałem? Lepsze gry chodzą ci płynniej? Możesz spróbować przeinstalować.A i jeszcze jedno.Sprawdź czy masz aktualine sterowniki do karty graficznej.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...