Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie więcej FPS ?

Floyd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Niedługo mam zamiar kupić sobie kompa, do gry m.in. w cs:go i napiszcie mi, na którym komputerze z tych 3 wymienionych bd miał najwięcej FPS w grze i ogólnie, który komputer jest lepszy. ;)

1.post-912013-0-10414800-1408666491.jpg

2.post-912013-0-70543600-1408666493_thumb.jpg

3.post-912013-0-99115900-1408666495.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie wszystkie komputery sa lipne, moze dla tego ze nienawidzę Radeonów? :v.
A poza tym na tych kompach na lekko uciagniesz po 200 fps.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Na wszystkich komputerach podobnie, ale wydaje mi sie, że na 3 najlepiej.
Różnica będzie kilku fpsowa więc bierz ten który ci sie podoba.

Opublikowano

Ja bym wziął dwójkę. Po za tym to różnica będzie niezauważalna, a i tak trzeba ustawić fps max 131, bo przy większej ilości nie da się grać

Opublikowano

Nie bierz radeonów. Seria 2xx jest dobra, ale jakość=cena. Dołóz trochę i kup GeForce - znacznie lepiej działa w grach, a Mantle w chwili obecnej to mega kupa.

Opublikowano

W sumie to wszystko jest bardzo podobne. 

Najlepszy jest zestaw 3. 

Tak jak pisali już wyżej poleciłbym NVidie.

Opublikowano

Ja bym wziął dwójkę. Po za tym to różnica będzie niezauważalna, a i tak trzeba ustawić fps max 131, bo przy większej ilości nie da się grać

Dlaczego przy wiekszej ilosci sie grac nie da ?

I po ile by te komputery wyciągały FPS ? Na najwyższych oczywiście

Opublikowano

Jak ma się monitor 144Hz, to 144 fpsów jest konieczne, żeby maksymalnie wykorzystać monitor. Nie rozumiem o co Ci chodzi z tymi 131 fps'ami. Ja mam 200+ i gra się normalnie.

jeżeli masz monitor np 144 herców to powyżej 144 fps będzie opóźnienie :). Strzela się o wiele gorzej i mniej celniej

Opublikowano

Nie sądzę. W takim razie dlaczego profesjonaliści grają na low ustawieniach?? Żeby mieć więcej fpsów. Nie wiem kto Ci takich bzdur nagadał. Jeżeli ma się monitor 144 hz to poniżej 144 fpsów będzie mniejsza płynność obrazu. Posiadając taki monitor nie widzę sensu grania poniżej 144 fpsów, bo ten monitor by się marnował.

Opublikowano

Im więcej FPS tym lepiej. Nawet mając monitor 60Hz, i mając 200 fps gra się lepiej (stąd widać różnice 60fps a 200fps nawet na monitorach 60Hz). Dlaczego? Bo zawsze kolejna pokazana klatka będzie najświeższa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...