Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udostępnimy WIELKĄ strefe na naszym TS !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferujemy :

- Licencje Non-profit license 512 slotów

- Łatwą domene

- Świetnie zrobione Rangi/Kanały

- Właścicielowi Serwera MT2 Full Prawa !

- żadnych ograniczeń kanałowych oraz rangowych

- Niskie Pingi

- Ogarniętą Administracje

- Pomoc Techniczną 24/7

- Poke Bota oraz Music Bota

i wiele więcej.

Oczekujemy :

- Metin2 Musi być Dedykowany

- Administracja musi być ogarnięta

- Metin ma w najbliższym czasie startować lub już stać.

- Dobrego Kontaktu

- Aktywności Administracji na TS

Więcej informacji na :

Gadu-Gadu : 42598558

Na TS - xxx

oraz PW !.

Opublikowano

Jak szukacie ts'a co padnie na shoota to polecam.

Serwer nie stoi na hosteamie tylko jakimś gówienku

Napisałem tutaj gdzieś że jest z Host teamu ? a po drugie skoro padnie na shoota to pokaż i rozwal TS ;) ponieważ ts jest na mocnej stabilnej maszynie na NetSpeaku :)

Opublikowano

Nie wszystko musi stać na hosteam aby nie padło.

@nie wiem czy polecić, widziałem że kiedyś ten ts miał blacklsite.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie wszystko musi stać na hosteam aby nie padło.

@nie wiem czy polecić, widziałem że kiedyś ten ts miał blacklsite.

Black Liste miał przez sponsora którym miał crashowana licencje :) a teraz kupiłem własnego TS i jest normalna licencja :)

Opublikowano

hostem tez pada jak szmata  więc nie rozumie twojej bezwartościowej wypowiedzi  usłyszałeś od kogoś jak jara sie hosteam- em a on ostatnio stracił na popularności  każdy hosting jest dobry oczywiście po wybraniu oferty za większy hajs to wiadome ;)

@ topic Polecam na net-speaku  jak najbardziej stabilny serwer.  Ogarnięta administracja itp naprawdę warto,wszystko bez problemów można się dogadać w każdej sprawie .

Opublikowano

hostem tez pada jak szmata  więc nie rozumie twojej bezwartościowej wypowiedzi  usłyszałeś od kogoś jak jara sie hosteam- em a on ostatnio stracił na popularności  każdy hosting jest dobry oczywiście po wybraniu oferty za większy hajs to wiadome ;)

@ topic Polecam na net-speaku  jak najbardziej stabilny serwer.  Ogarnięta administracja itp naprawdę warto,wszystko bez problemów można się dogadać w każdej sprawie .

Dokładnie tym bardziej że nie mam jakiegoś mini vps tylko jedną z lepszych ofert na net-speaku ;)

Opublikowano

Jak mozna oferować licencje npl na której nie można zarabiać? Podpięcie serwera mt2 pod ts z tak ową licencją to BL maxymalnie do 72h, Nie Polecam wychodzi tutaj niekompetencja administracji.

Ps: Stabilna maszyna na net-speak ahahah do tej pory Mariusz aKa net-speak nie potrafi zabezpieczyć portu 88 więc nie wprowadzaj ludzi w błąd bo zwykłym tcp, udp na 88 ze zwyklego vps z przepustowością 100mb wywalisz net-speak kolego.

Opublikowano

Jak mozna oferować licencje npl na której nie można zarabiać? Podpięcie serwera mt2 pod ts z tak ową licencją to BL maxymalnie do 72h, Nie Polecam wychodzi tutaj niekompetencja administracji.

Ps: Stabilna maszyna na net-speak ahahah do tej pory Mariusz aKa net-speak nie potrafi zabezpieczyć portu 88 więc nie wprowadzaj ludzi w błąd bo zwykłym tcp, udp na 88 ze zwyklego vps z przepustowością 100mb wywalisz net-speak kolego.

a napisał to największy frajer i  pizda w świecie metina  który ma tak zjebaną banie ze ddosuje każdy serwer który  jest lepszy niż jego   ;)  i spokojnych ludzi przebywających także na tsach 

ps. mks ty lepiej pilnuj swojego tsa ;)

@ topic Jak najbardziej polecam dawida ogarniety chłopak zna się na rzeczy zawsze miło się z nim idzie dogadać + stabliny ts 

Opublikowano

WGW i co że nie z hosteamu? Hosteam lepszy? Każda maszyna pada wystarczy dobrze się znać ;) Widocznie mało wiesz :4

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Serwer stoi na jakimś gównie :P Powodzenia

Prosiłbym o mega Warna dla ciebie gdyż przy każdym temacie nabijasz sobie posty...nie byłeś nawet na TS a komentujesz,,Skoro nie byłeś na TS skąd wiesz że stoi na jakimś gównie !? ?Moderatora prosze o mega warna dla tego pana.

Opublikowano

Polecam Pana.

Każdy popełnia błędy, no i nie każdy dopiera dobrze team.

Miał swoje błędy w życiu, lecz zaczyna być ogarnięty w te sprawy.

Nie ocenia się ludzi po błędach.

Powodzenia z teamspeak'iem.

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...