Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot Problem

odysen22331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA ! PROSZE O POMOC ! BO STRASZNIE SIĘ Z TYM MĘCZE..

A więc:

Ostatnio odpalalłem xenobota normalnie chociaż od czasu do czasu miałem ten sam problem ale teraz jest o ciągle !! I szukałem na Google nic nie znalazłem. Kiedy chce crackować xenobota najnowszym crackiem ( Apophis Breaker v5.) I wszystko robie jak trzeba po naciśniięciu "Patch Apopohis" loguje sie do xenobota , pisze loading i po chwli taki błąd:

http://zapodaj.net/6987fde6291c0.jpg.html

Prosze o pomoc , bo mi bardzo potrzebny ten bot. ;//

Opublikowano

Masz odpalonego skype? Albo coś innego z portem 80?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

otwórz cmd z start>uruchom>cmd i wpisz netstat.

po ':' widnieją porty których aktualnie używasz.

Sprawdź czy nie widnieje tam 80 lub 8080.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

wpisz netstat -a -o, a nie samo netstat.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Wyłacz avasta, bo widzę, że masz włączonego.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Nwm , tego dużo jest ;D ciężko mi to sprawdzic, ale nigdzie nie widze liczb 80 i 8080

Avasta wyłączam zawsze przed odpaleniem cracka.

Ale wczesniej mi odpalal normalnie ;// Tzn czasem byl błąd a czasem dałem rade ;D Ale zazwyczaj wchodziło a od dziś to masakra :D

No niby nic nie ma , teraz odpaliłem wszystko na nowo i dalej ten sam błąd... A po odpaleniu xenobota cracka , wpisałem netstat -a -o i dalej nic nie widze z portem 80 bądz 8080

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...