Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam podkładki chłodzącej

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gówno ;D to już lepiej będzie jak pod łapka podłożysz coś typu 4korki po rogach żeby go podnieść xD Ja sam miałem do swojego lapka kupić podkładkę za 80zł. Kupiłem, ale oddałem po 3dniach. Różnica była na prawdę nie wielka(jakieś -3/4 stopnie mniej) to nic jak miałem temp procka 90 xD problem zapewnie polegał na tym że miałem jeden wielki wentylator, który leciutko wdmuchiwał powietrze od spodu. Dla mnie nie liczy się hałas lecz wydajność wiec zrobiłem własną podkładkę :P kupiłem 3 małe wentylatorki(podpięte pod zasilacz i do gniazdka ponieważ USB ma tylko 5V...a większość wentylatorków pracuje na 12V) do tego ramę aluminiową i chodzi jak burza.

Możesz spróbować coś dorwać do 20zł, ale nie spodziewaj się cudów^^

@aa i najpierw sprawdź czy nie masz żadnych śmieci na PC typu wirusy. Przeczyść wnętrze sprzętu z kurzu i jak masz możliwość to nałóż dobrą pastę termo-przewodzącą

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...