Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14] Bundesliga 4-1-2-1-2

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

773481408398675649038.png

743801408371760649038.png

725681408650523891564.jpg

156901410380082649038.png

444991408650523891564.jpg

827921408469650649038.png

289601408469464649038.png

BR - Neuer uznawany za najlepszego bramkarza w Bundeslidze, a nawet przez niektórych w FIFA 14.

Kto nim grał to wie o czym mówie.

169711408469464649038.png

PO - Piszczek to jeden z moich ulubionych prawych obrońców. High/High sprawia, że jest wszędzie.

Według mnie wszechstronny obrońca.

PŚO - Santana ma 194cm wzrostu, 81 szybkości i 84 główek. Czego chcieć więcej?

Te statystyki są według mnie najważniejsze dla obrońcy.

LŚO -  Boateng to największa bestia-obrońca w Bundeslidze. Ma 192cm wzrostu i podobne statystyki do Santany.

Ale posiada także 87 siły, co pozwala mu na walkę z silnymi napastnikami, oraz wypychanie tych mniejszych, szybszych.

LO - Alaba ma bardzo zbalansowane umiejętności. Jest lewonożny i ma H/M co czyni go idealnym do wrzutek w pole karne rywala na głowę napastników.

Niestety, gdy nim gram odczuwam, że brakuję mu tego czegoś przy grze głową.

596191408469464649038.png

PP - Jakub Błaszczykowski to jeden z moich ulubionych PP. Szybki, zwinny, aż 93 szybkości, które czuć.

Potrafi podać prawą i lewą nogą, a także strzelić bramkę.

ŚPD - Schweinsteiger to pewny środkowy pomocnik defensywny. Statystyki H/H sprawiają, że jest wszędzie.

Potrafi podać długą i krótką piłkę, strzelić z dystansu, oraz wygrać nie jeden pojedynek główkowy.

Nie ma się co martwić o jego szybkość, gdyż w tej wersji FIFA tego nie odczujemy.

ŚPO - Kevin de Bruyne to jedna z bestii odkrytych w tej wersji FIFA. Wszystkie potrzebne statystyki dla ŚPO ma przy granicy 80.

Pięć gwiazdek słabszej nogi i cztery sztuczek czynią z niego idealnego gracza na tą pozycję.

Niech was nie zmylą jego główki, bo w grze daję radę z walką w powietrzu.

LP - Cóż tu dużo mówić, Reus to Reus. H/M, wszystko co najważniejsze dla gracza na tej pozycji na wysokim poziomie.

4 gwiazdki słabszej nogi i sztuczek, są jednym z jego atutów.

Ma kopyto do dalekich strzałów.

693481408469464649038.png

PN -  Lewandowski to tak zwany finisher. Jak znajdzie się w polu karnym to na pewno zagrozi bramce.

Cztery gwiazdki sztuczek i słabszej nogi sprawiają, że sam taką akcję może sobie wykreować, gorzej wypada w realnym życiu, no ale cóż.

Statystyki H/M chociaż podania ma na 64 to i tak nie jest z nim tak źle ;)

LN - Aubameyang niosący dumnie swój tytuł - One of the Holy Handicap Masters. 95 szybkości, które czuć oraz H/M to nie jego jedyne zalety.

Nie posiada jakiś wybitnie wysokich statystyk, ale nie wiedzieć czemu prawie wszystko mu wychodzi.

Nie raz wygra walkę w powietrzu, strzeli z dystansu, wykończy akcję, przejdzie jakimś cudem przeciwnika, strzeli z gorszej nogi z nie wiadomo jakiego kąta.

Przeniknie głową, nogą, czymkolwiek przeciwnego obrońcę i zdobędzie tego gola.

Pamiętaj, jeśli wydaje ci się, że skład jest słaby, bo nim przegrywasz, to masz rację, wydaję ci się.

137551408522217649038.png

Tego składu nie ulepszamy zbytnio, bo jest handicapowy ;)

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ciekawy składzik ale brak mi takich graczy jak Gustavo, Farfan, Jansen, Ribery czy niedocenianego przez wielu Jones-a, który ma jedne z lepszych statystyk.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Ciekawy składzik ale brak mi takich graczy jak Gustavo, Farfan, Jansen, Ribery czy niedocenianego przez wielu Jones-a, który ma jedne z lepszych statystyk.

To zależy od gustu, mi się tymi zawodnikami bardzo słabo grało.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Idealny,nie ma co zmieniać

Dość dobry, ja tu bym zmienił -  Lahm>Piszczek, Hummels>Santana, Gotze> De Bruyne

Lahm to bardziej ŚPD
Santana to kozak w tej fifie
De bruyne dobre long shooty + 5 słabszej

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Dość dobry, ja tu bym zmienił -  Lahm>Piszczek, Hummels>Santana, Gotze> De Bruyne

On nie robił tego składu pod ogólną ocenę.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Sam miałem taki skład i grało się super. Polecam ten skład osobą które mają mniejszy budżet.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...