Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zaczynać?

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Czy bez wydawania ani grosza na tą grę warto zaczynać w nią grać? Z tego co słyszałem to wiele tutaj nie można osiągnąć grając f2p, ale chciałbym poznać Wasze zdanie :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Oczywiście że warto, gram na S252 który jest połączony z jakimś innym serwerem a jestem w top 50. Przed połączeniem serwera byłem w top 35 serwera.

A za sobą miałem ludzi z vipem którzy co event mieli jakieś tam nagrody z postaci peta czy title. Oczywiście Ci którzy wydają hajs rutynowo będą ostro op, w końcu pay2win. Ale i tak bez vipa można daleko zajść. 

Opublikowano

Tak jak napisał kolega wyżej, bez wysokiego Vipa dasz radę spokojnie dobrze sobie pograć i dobrze się przy tym bawić. Tylko jak możesz to polecam wydać te pare złoty na vipa1 bo ułatwia on bardzo początek poprzez możliwość jankenowania oraz posiadania sasuke(który jakoś wybitnie dobry nie jest, ale zawsze cos na start) :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...