Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg na start

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Grałem u kolegi na koncie i uwielbiam czołgi, które zadają potężne obrażenia. Wiecie, wolno się porusza ale jak już dojadę do jakiegoś fajnego miejsca to ściągam wszystko co się rusza :D Jakie tego typu czołgi polecacie mi na start? 

916741414680034286162.png

Opublikowano

Jagd Panzer e100 myślę, że będzie idealny. Dobra i przyjemna linia dla początkującego gracza. FV nie polecam bo teraz go znerfili i od 5 do 9 tieru masz pukawki a ty chcesz potężne działa :P

Opublikowano

Z niższych tierów:

Hetzer - Bardzo dobry niszczyciel, wszystkie 4t na strzał, ale na wyższych ma spore problemy

T18 - Op tank, będzie znerfiony. Na strzał wszystko z czym gra.

Z wyższych tierów:

Jadzia E-100: Bardzo wolny, bardzo dobry pancerz, po 1000 na strzał. 

E3 - Dość mobilny, fajne działko po 750 uszkodzeń, najlepszy pancerz w grze, koszmarna linia.

FV - Dość mobilny, największy kaliber w grze po za artyleriami, 1200 na strzał, a pociski premium ściągają 8/9 i niektóre 10t na strzał.

Opublikowano

Z niższych tierów:

Hetzer - Bardzo dobry niszczyciel, wszystkie 4t na strzał, ale na wyższych ma spore problemy

T18 - Op tank, będzie znerfiony. Na strzał wszystko z czym gra.

Z wyższych tierów:

Jadzia E-100: Bardzo wolny, bardzo dobry pancerz, po 1000 na strzał. 

E3 - Dość mobilny, fajne działko po 750 uszkodzeń, najlepszy pancerz w grze, koszmarna linia.

FV - Dość mobilny, największy kaliber w grze po za artyleriami, 1200 na strzał, a pociski premium ściągają 8/9 i niektóre 10t na strzał.

Zaprzeczę milordzie. Czołgami do.. DO! Wolverina grało się ciężko, ale potem luzik na Jacksonie, i potem Przeprawka z T28 na T95, i niezmierna zabawa na tym że niektórzy nie wiedzą gdzie strzelać i walą prosto w działo. Droga do E3 jest przyjemna od T28 :)

Opublikowano

Hmm może pooglądaj się za niszczycielami czołgów a mianowicie StuG III ?

Opublikowano

Hmm może pooglądaj się za niszczycielami czołgów a mianowicie StuG III ?

Stug to moim zdaniem tragedia. Działo tragedia, pancerz tragedia jedynie mobilność w miara.

Już lepszy Alecto

Opublikowano

T1 - T1

T2 - Pz II (Stwierdzam że jest dobry bo mam na nim więcej dmg/bitwa niż na tym obok ;x) / T18

T3 - Pz IC (Niech ktoś mi powie że 40 pocisków w 1,5s to nie sieczka)

T4 - Hetzer

T5 - M4 (Może trol znerfiony ale dalej sieka ) / Ten niemiecki P-Lot nie wiem jak się nazywa

T6 - KW-1S / Hellcat (to wymaga skila)

T7 - Szczerze nie wiem

T8 - IS3 / RHM / ISU 

T9 - T30 / T95 (Odradzam mam i to jakaś masakra jest)

T10 - WTF / Jgpze100 / T92 (Tak , arta jak walnie nie ma czego zbierać) / Fv (Znerfili mu HESH teraz nie jest taki wow)  / E100 (Na goldzie)

Zaprzeczę milordzie. Czołgami do.. DO! Wolverina grało się ciężko, ale potem luzik na Jacksonie, i potem Przeprawka z T28 na T95, i niezmierna zabawa na tym że niektórzy nie wiedzą gdzie strzelać i walą prosto w działo. Droga do E3 jest przyjemna od T28 :)

Poprawka :
Droga OD T28 do E3 to mordęga :)

Po 2 rozstrzelanie T95 to żaden problem wystarczy załadować HEAT 

signature.png

Opublikowano

T1 - T1

T2 - Pz II (Stwierdzam że jest dobry bo mam na nim więcej dmg/bitwa niż na tym obok ;x) / T18

T4 - Hetzer

T5 - M4 (Może trol znerfiony ale dalej sieka ) / Ten niemiecki P-Lot nie wiem jak się nazywa

T7 - Szczerze nie wiem

T8 - IS3 / RHM / ISU 

T10 - WTF / Jgpze100 / T92 (Tak , arta jak walnie nie ma czego zbierać) / Fv (Znerfili mu HESH teraz nie jest taki wow)  / E100 (Na goldzie)

Poprawka :

Ehe Ehe

T28 jest super tankiem. T95 to T28 na sterydach. Też jest świetny. E3 to najlepszy TD tieru.

Linia od Jacksona jest genialna, ale i tak bedo narzekać (ludzie którzy mają 200 bitew YAY)

PS: T7 to SU-152

A na wejście to czołgi:

T2 to T18 (który dostanie srogiego nerfa)

T3 to T82

T4 to Hetzer, T40

T5 to PZ IV H, M4 Sherman

T6 to KW-1S i SU-100

Opublikowano

Ehe Ehe

T28 jest super tankiem. T95 to T28 na sterydach. Też jest świetny. E3 to najlepszy TD tieru.

Linia od Jacksona jest genialna, ale i tak bedo narzekać (ludzie którzy mają 200 bitew YAY)

PS: T7 to SU-152

A na wejście to czołgi:

T2 to T18 (który dostanie srogiego nerfa)

T3 to T82

T4 to Hetzer, T40

T5 to PZ IV H, M4 Sherman

T6 to KW-1S i SU-100

Hellcat tez jest bardzo dobry. Na 3t ten z tą lufką z magazynkiem, ten brytyjski.

T1 - T1

T4 - Hetzer

T7 - Szczerze nie wiem

T8 - IS3 / RHM / ISU 

Poprawka :

Na 9t bardzo dużo czołgów jest świetnych. Patton, T-54, Centurion, E-75, Vk b, ufo i wiele, wiele, wiele więcej.

Jg. pz. e-100 to najgorszy td tieru. Do dobrych absolutnie nie należy.

Opublikowano

Najgorszy jest object 268. papierowy, wali "tylko" po 750 (czyli tak jak inne td a nawet HT), pocisk leci godzinę, też jest mułowaty i wiele więcej. nie jest to tylko moja opinia... proszę wbij sobie na temat o objekcie 268 i przeczytaj chociaż ostatnie 2/3 strony (czyli komentarze po nerfie). 90% jest negatywnych, że jest niegrywalny itp. Niestety ale object 704 jest lepszy... link:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/167789-obiekt-268/page__st__560#topmost

JP e-100 ma potężne działo i b/dobry pancerz, jak ktoś go umie wykorzystać... możliwości bojowe (czyli działo+pancerz... czyli 2 najważniejsze rzeczy) ma obok e3 najlepsze na 10 tierze... Oczywiście kosztem mobilności, wieży itp. ale nie można mieć wszystkiego.

Opublikowano

Przeczytaj komentarze o jadzi. Bardzo wolna, weakspoty, słaba celność, bardzo wolne i opadające pociski, droga w utrzymaniu (Ciężko z premką wyjść na +), świeci się z 455m. Objekt przynajmniej ma mobilność i camo. 

Opublikowano

Najgorszy jest object 268. papierowy, wali "tylko" po 750 (czyli tak jak inne td a nawet HT), pocisk leci godzinę, też jest mułowaty i wiele więcej. nie jest to tylko moja opinia... proszę wbij sobie na temat o objekcie 268 i przeczytaj chociaż ostatnie 2/3 strony (czyli komentarze po nerfie). 90% jest negatywnych, że jest niegrywalny itp. Niestety ale object 704 jest lepszy... link:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/167789-obiekt-268/page__st__560#topmost

JP e-100 ma potężne działo i b/dobry pancerz, jak ktoś go umie wykorzystać... możliwości bojowe (czyli działo+pancerz... czyli 2 najważniejsze rzeczy) ma obok e3 najlepsze na 10 tierze... Oczywiście kosztem mobilności, wieży itp. ale nie można mieć wszystkiego.

HAhahaha człowieku, masz ten czołg ?

Ob 268 to jeden z najlepszych td, papierowy ? Jak się nie potrafi nim ustawiać to papierowy. Mułowaty ? Mułowata to jest jagoda. Ładuję 13,50 sec.

Co nie zmienia faktu, że ob 704 i tak jest lepszy.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Dołącze się do tematu, ponieważ niedawno proponowano mi Ob 268 ale po tym co czytam to sam już nie wiem jaki niszczyciel mam budować? Jestem nowy, Ob 704 lepszy od Ob 268? A to do zrobienia linią, czy jakiś premium? ;d

Opublikowano

Hellcat tez jest bardzo dobry. Na 3t ten z tą lufką z magazynkiem, ten brytyjski.

Na 9t bardzo dużo czołgów jest świetnych. Patton, T-54, Centurion, E-75, Vk b, ufo i wiele, wiele, wiele więcej.

Hej.

Grałem u kolegi na koncie i uwielbiam czołgi, które zadają potężne obrażenia. Wiecie, wolno się porusza ale jak już dojadę do jakiegoś fajnego miejsca to ściągam wszystko co się rusza :D Jakie tego typu czołgi polecacie mi na start? 

Piszemy o jak największym DPM więc Jgpze100 nie jest złym pomysłem ale raczej nie będę się w tym temacie wymądrzać inżynier USA nie upoważnia mnie do tego 

Powiem 1 T95 to jakaś masakra bier T30 a patton jest spoko mam go i zachwalam ale zgodnie z "które zadają potężne obrażenia" nie uważam go za dobry wybór wymaga dużo myślenia

Tak E3 jest fajny ale dla mnie za bardzo mułowaty 

signature.png

Opublikowano

Piszemy o jak największym DPM więc Jgpze100 nie jest złym pomysłem ale raczej nie będę się w tym temacie wymądrzać inżynier USA nie upoważnia mnie do tego 

Powiem 1 T95 to jakaś masakra bier T30 a patton jest spoko mam go i zachwalam ale zgodnie z "które zadają potężne obrażenia" nie uważam go za dobry wybór wymaga dużo myślenia

Tak E3 jest fajny ale dla mnie za bardzo mułowaty 

Do dpm : Ob 263, Ob 268 i tak średniawo e4 i e3

Do dps : Fv, jgpze100 i jeszcze może foch bo 3x750

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...