Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki z SMITE.

GrzesiekRPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam co dopiero grać w SMITE. Chciałbym się dowiedzieć co wyłączyć jaką postać na początek itp.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Na początek oczywiście graj tym co jest aktualnie w rotacji :) Próbuj wszystkiego i zobaczysz co Ci się spodoba. A jak już uzbierasz wymaganą ilość pkt na nowego boga to bardzo polecam Ci Zeusa, sam nim rozegrałem na starcie około 100 meczy. Jest OP szczególnie dla nowicjuszy.

916741414680034286162.png

Opublikowano

A na początku sugerować się buildami czy ogarniać samemu?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

W gry moba nigdy nie grałem.

cooltext1062421582.png

Opublikowano

+/- ile zbiera się na Boga? A skiny/skórki czy jak to się nazywa dają coś czy tylko wygląd?

cooltext1062421582.png

Opublikowano

1. Uuu na boga się trochę zbiera :/ Ja swojego pierwszego boga o ile dobrze pamiętam kupiłem dopiero na 5 poziomie. W ciągu tygodnia gry powinieneś już mieć na nowego boga. Ale pamiętaj, abyś codziennie w każdym trybie gry robił first win of the day daje Ci to dodatkowe 100 punktów

2. Skórki dają tylko wygląd, ale to chyba na plus :) Dzięki temu gracze muszą się wykazać umiejętnościami a nie portfelem.

Opublikowano

Czyli codziennie grać 1 w każdym trybie?

cooltext1062421582.png

Opublikowano

A głos w grze potrzebny czy nie?

cooltext1062421582.png

Opublikowano

Czasami się przydaje np na grach 3v3 gdzie można usłyszeć takiego lokiego pod buffem ;]

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

To chyba wszystko co chciałbym wiedzieć i tak na przyszłość macie jakąś stronę z buildami.

cooltext1062421582.png

Opublikowano

Ludzie polecają tą stronke:

xx

dobry zart.

polecam tiermonster, ew smitefire, nie wchodz na polskie, unikaj ich.

Opublikowano

dobry zart.

, nie wchodz na polskie, unikaj ich.

Polskie nie znaczy słabe ;) Podałem koledze ten link ze względu na to, że ma też tam ładnie opisanych bogów, a buildy na start nie są takie złe... Do Zeusa, Hadesa, Cupida i Nemesis są naprawdę dobre buildy.

Opublikowano

niektóre skórki dodają tez inny wygląnd  umiejętności albo targetów do nich

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...