Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa mi myszka w GTA San Andreas

Emo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngsmajluś

Po co ci to wiedzieć ? Jak ustawie koligację to wszystko ładnie działa, ale jest to monotonne. Więc się pytam czy jest jakiś inny sposób.

Opublikowano

@Rzary.

Tak wiem, że to działa, ale jak dla mnie jest to trochę monotonne. Co włączę grę muszę ustawiać koligację na jakiś proces. Mam oryginalną grę więc nie wiem czemu tak się dzieje.

Opublikowano

@Rzary.

Tak wiem, że to działa, ale jak dla mnie jest to trochę monotonne. Co włączę grę muszę ustawiać koligację na jakiś proces. Mam oryginalną grę więc nie wiem czemu tak się dzieje.

Zrób tak. Wciśni w grze ESC. I zacznij machać wtedy myszką. Nie przestawaj ciągle machaj na prawo i lewo. I wciśnij znowu ESC. I myszka działa. Góra 3 razy będziesz to musiał zrobić. Mi zawszę pomaga.

Opublikowano

@Snajper678

Działa, ale nie na dłuższą metę. Po wróceniu do menu znowu się psuje.

A to dziwne. Ja mam Windows 8 i mi to działa. Działa też jak przestawisz sterowanie na " Joypada" zaakceptujesz wrócisz i znowu dasz na " Mysz + klawiatura" i zaakceptujesz.

Opublikowano
Też miałem taki problem. Jak przestanie działać wejdz do menu, mapa i tam przyciśnij LPM, i jeździj po mapie chwilę (około 2s). Wejdź do gry i już mycha powinna działać. U mnie to zawsze działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...