Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosty sposób na zarobek sporej sumy przy średnim wkładzie.

dziqu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Witam,

Dziś przedstawię Wam jak zarobić sporą sumę przy średnim wkładzie za pomocą dwóch serwisów. Ja w ciągu 5 dni uzbierałem 200zł przy wkładzie 2 godzin dziennie. Czyli wychodzi nam 20zł na 1h za samo siedzenie przy kompie :) Jedyne co jest potrzebne to:

-pomysły

-mózg

-zwykły komputer

-internet

-wyobraźnie

Czyli to co prawie każdy posiada :) Zacznijmy od 1 serwisu jest to:

Program partnerski MyLead.pl

Stawka na start dla wszystkich : 4,00 zł !
Środki możliwe do wypłaty zawsze pierwszego dnia każdego miesiąca w terminie do 14 lub wypłatą ekspresową (3dni/10%)

FINANSE :
-paypal 
-Wypłaty realizują z BZ WBK
-Umowy o dzieło/rachunki/faktury

PROGRAMY KTÓRE JUŻ POWSTAŁY:
http://hd-stream.pl/ - w pełni edytowalny
http://hd-vod.pl/ - w pełni edytowalny
http://Pobieramy-pliki.pl - w pełni edytowalny

Z Administracją co prawda się nie znam, lecz kontaktuję się z nimi, wypłacono mi już z samego MyLead 170zł, także można im zaufać. Promowałem im serwis i zwiększyli mi stawkę każdego programy aż o 20gr (jest to dosyć dużo przy sporych zarobkach)
Stworzyli kilka nowych programów, lecz wyjdą one dopiero we Wrześniu.

Teraz wytłumaczę na czym polega serwis, po zarejestrowaniu się możemy generować np. transmisje meczu i później ją transmitować, odbiorca który chce oglądnąć transmisje musi podać nr telefonu następnie podać kod i wtedy może to oglądać. Za jedną taką osobę otrzymujemy 4zł, można transmitować różne filmy itd. w każdym wypadku jest tak samo. U góry podałem wam programy dlatego sami możecie sprawdzić jak działają (oczywiście nie wysyłać tych smsów :D)

Jeśli interesuje Cię moja pomoc, zapraszam na PW. Mogę zostać twoim "mentorem"

A teraz drugi serwis, jest nim 

243031408644077482608.png

Serwis płaci za kliknięcia SKIP THIS AD po odczekaniu 5 sekund, podobnie jak AdFly, Shorte lub inne podobne serwisy.

Dużym plusem dla tej strony jest skracanie również linków +18. Przy skracaniu wybieramy opcje czy ma być dla +18 czy nie.

Skróconymi linkami można zarządzać, edytować i wyświetlać statystyki.

Stawka dla Polski za 1000 wejść to $2.73 (opróc Polski tylko USA ma większą) Z jednego IP zalicza 5 klików w ciągu 1 dnia.

Minimum do wypłaty to $5, którą dostajemy na PayPal lub w Bitcoinach.

Wypłaty są realizowane do 48h

Tutaj dowód wypłaty:
188621408644078482608.jpg

Nie jest to mój, lecz kolegi który również sporo zarabia. Jesli nie wierzycie poczytajcie o tym serwisie :)

Chciałbyś abym został twoim mentorem w tych serwisach i abyś zarabiał przynajmniej 1000zł miesięcznie? Napisz do mnie na PW lub na mail [email protected] a poźniej podam Ci inne źródło kontaktu typu GG, skype itd.

P.S Mentor to osoba która pomaga w zarobkach, daje pomoc instrukcje, poradniki itd oczywiście mogę wytłumaczyć więcej jeśli Cię to interesuje :)

Opublikowano

"P.S Mentor to osoba która pomaga w zarobkach, daje pomoc instrukcje, poradniki itd oczywiście mogę wytłumaczyć więcej jeśli Cię to interesuje" Oraz ma 15 % od twoich zarobków bo za pomoc będzie chciał rejestracje z refa. Nie polecam mylead, serwis nowy i niestabilny. Na firesub mam stawkę 4,25 zł po miesiącu, 20 gr się tam dostaje za samo odpięcie się od poleconego. 

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...