Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z meczami Turniejowymi

Vobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest taki że dzisiaj dostałem bana  na 7 dni , dlatego że nie mogłem dołączyć do meczu . Z powodu iż router mi się wyłączył a gdy się włączył cały czas wchodziłem ale pisało nie można się połączyć . Resetowałem cs'a i steam'a ale nic nie dało . I z czego to jest winne i da się to naprawić ?

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Dostałeś bana za rozłączenie się podczas grania meczu turniejowego. Kary są różne, od 30 min do 7 dni. Z każdym rozłączeniem kara czasowa jest większa, ale to już raczej wiesz. Generalnie możesz napisać do supportu, ale wątpię by to cokolwiek zmieniło. Po prostu musisz przeczekać te 7 dni i potem starać się grać już rozważniej.

Odsyłam do poczytania bliźniaczego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1235538-kary-turniejowe-csgo/

Opublikowano

Napisz na support i opisz im tą sytuację mój znajomy miał podobnie i gdy napisał następnego dnia znieśli mu bana.

Opublikowano

Napisz na support i opisz im tą sytuację mój znajomy miał podobnie i gdy napisał następnego dnia znieśli mu bana.

Nie kłam bo w FAQ na Steamie pisze, że bany są z automatu i nie mają możliwości usunięcia go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...