Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Alceas.pl - System Petów - Tego jeszcze nie widziałeś!

Alceas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę niezły pomysł :O. Ale dodajcie jeszcze "live" widoczność cd. jak jest z każdym pojedynczym skillem. Jeśli to zrobicie to ten system petów będzie naprawdę niezły, polecałbym jeszcze zmienić animację tego "Ataku" gdyż społeczność metina przyzwyczaiła się raczej do tego, że jest to efekt szamana :). Pozdrawiam i życzę powodzenia :D!

Opublikowano

Naprawdę niezły pomysł :O. Ale dodajcie jeszcze "live" widoczność cd. jak jest z każdym pojedynczym skillem. Jeśli to zrobicie to ten system petów będzie naprawdę niezły, polecałbym jeszcze zmienić animację tego "Ataku" gdyż społeczność metina przyzwyczaiła się raczej do tego, że jest to efekt szamana :). Pozdrawiam i życzę powodzenia :D!

Będzie widoczny normalnie cooldown ale to w następnej aktualizacji, efekt ataku jest taki gdyż szaman otrzymał nową umiejętność :)

Opublikowano

Wiem, słyszałem w filmie, aczkolwiek sam efekt graficzny tego buffu "Ataku" jest już rozpoznawalny przez community Metina jako skill szamana , polecałbym go zmienić ale to Wasza decyzja :). Pozdrawiam !

Opublikowano

skoro jest wolny slot to dodajcie petom możliwość ataku na mooba, no chyba że macie ciekawszy pomysł :D.

tak poza tym chciałbym zobaczyć nowy effect skilla szamana o którym mówiłeś na filmie, czy możesz wstawić tu ss albo video?

Opublikowano

skoro jest wolny slot to dodajcie petom możliwość ataku na mooba, no chyba że macie ciekawszy pomysł :D.

tak poza tym chciałbym zobaczyć nowy effect skilla szamana o którym mówiłeś na filmie, czy możesz wstawić tu ss albo video?

Dodanie ataku to żaden problem, problemem jest brak animacji. Na nową umiejętność jest już pomysł ;)

Efekt może wrzucę niedługo :)

W końcu coś zrobionego przez inny serwer niż mój z głową i poprawnością.

Gratulacje panowie.

W zasadzie to nie ma mnie aż tak dużo aby mówić o mnie w liczbie mnogiej  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...