Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadzór

pandiabell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ; ) mam pewnien problem gdyż dalem znajomemu pograc na moim koncie żeby mi nabil wyższą rangę w cs go tydzien temu rozegral z 15 meczy wbil z golda 4 na guardiana i po pewnym czasie gdy wbijam do gry pisze ze mam sprawe do wyjasnienia jakis dozor czy jakos tak nie pamietam dokladnie. i pisze pobierz dowod zobaczylem filmik i ocenilem i tak dzien po dniu dostalem z 5 filmikow na dzien jeden.  czy grozi mi ban ? czy moze oceniam gre innych ? konto steam pisze ze jest w dobrym stanie  i moge normalnie grac rozgrywki turniejowe... czy moze te filmiki to moje gry ( co gral ten kolega)  nie mam pewnosci czy gral na hackach ;( bo ja nigdy nie mialem na pc hackow i nie bede mial. czego sie spodziewac ? kupic od razu nowego steama ? Za pomoc wynagrodze ! pozdrawiam

Opublikowano

Jak napiszesz jakis tam dozór to na pewno pomożemy... 

Kto pisze, że masz sprawe do wyjaśnienia ? Valve czy kolega ?

Może nie pisz tyle spamu tylko sprecyzuj i daj np. jakieś screeny ?

Opublikowano

Kolego up . Prosze nie udzielaj się ... Napisał wyraźnie że ma nadzór i ogląda filmiki innych tak tak . Więc sprawa wygląda tak dostałeś bete z nadzoru . Już ci tułmacze co oznacza . Polega to na tym że masz już wystarczająca range żeby sprawdzać czy inne osoby mają cheaty . Oczywiście nie zależy to tylko od rangi także od godzin przegranych w cs i poprostu dostajesz możliwość nadzorowania osób zreportowanych czy mają cheaty . Tu jest osoba która ma taką możliwość jak ty :) :   https://www.youtube.com/watch?v=NORxiSshKXw

Opublikowano

ahaa a można z tego zrezygnowac ? :P bo co zobacze filmik to dostaje nastepny czy może po pewnym czasie jak go nie otworze zniknie to samo ? moge być spokojny ? kolega gwarantuje mnie że nie grał na hackach dziekuje bardzo zap omoc

Opublikowano

Możesz poprostu nie oglądać. Po iluś tam meczach na MMach się dostaje i można robić albo olać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...