Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Self-boosting - kilka pytań

Grzes111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wiele razy już dostawałem range w dół za przegrane mecze kilka razy z rzędu, ale teraz jak już udało mi się wbić z novy 4 do guardiana II a następnie znowu wrócenie do novy 4 dzisiaj (chyba już mam 7 przegranych z rzędu) mam tego dosyć i postanowiłem boostować główne konto kontem na którym używać będę cheatów.

Będzie to wyglądać tak:

Po kupieniu CS:GO na alt'a mam zamiar przekazać główne konto bratu który mieszka w innym mieście, następnie zaproszę go do lobby i zaczynamy grę. Konto na którym będę cheatować nie będzie miało jeszcze rangi, bo nowe. Brat będzie AFK, co jakiś czas wracając po to aby nie zostać wywalonym przez server. I tak mam zamiar robić aż wbiję satysfakcjonującą mnie rangę. Nie obchodzi mnie co się stanie z altem po booscie.

No i mam kilka pytań związku z tym:

1. Jako że dzielenie się kontem steam jest przeciwko SSA, to czy grozi coś mojemu kontu? Mają jak to wykryć?

2. Czy jak VAC wykryje cheat na alc'ie albo dużo ludzi będzie reportować, to czy jest możliwość, że dostane VAC bana na głównym koncie przez to, że cały czas gram z cheaterem?

3. Czasami ludzie reportują wszystkich z teamu w którym gra cheater, czy grozi coś mojemu głównemu kontu za same reporty?

4. Po booscie nie będę miał co zrobić z alt'em, czy ludzie kupują konta steam tylko dla rangi GE? jak konto nie ma VAC bana? Ile za takie konto mogę dostać? są jakieś serwisy do których takie konto mogę sprzedać?

5. Czy istnieje tylko możliwość wykrycia przez VAC cheatu jak on jest wlączony ? Czy takie cheaty tworzą specjalne pliki w folderach steam? Jak mam cheat wyłączony to nie ma możliwości dostania bana? - głownie chodzi mi o to czy jak już skończe boosting i wróce na swoje konto główne, to czy mogę dostać prezent w postaci VAC bana?

To chyba wszystko ^^ pozdrawiam

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

1. Twój brat może się spokojnie zalogowac i zagrać u siebie.

2. Jeżeli brat nie będzie zachowywał pozorów i nie będzie grał tylko AFKował i jak wykonają overwatch to możesz dostać bana i na głównym koncie. Za sama gre nic Ci nie zrobią.

3. Nie, po prostu je przeskanują ale nic nie wykryją więc nic nie grozi.

4. Jeżeli nie będzie VACa to możesz je sprzedać, ktoś pewnie kupi. np. na allegro.

5. Skanują Ciebie gdy grasz i patrzą na twoje procesy. Więc jak wykryją cheata, bo ingeruje on w gre to dostaniesz bana. Nie tworzą folderów.

Jak jest wyłączony ( najlepiej po grze na hackach zresetować PC) to nic Ci nie zrobią.

Opublikowano

1. Twój brat może się spokojnie zalogowac i zagrać u siebie.

2. Jeżeli brat nie będzie zachowywał pozorów i nie będzie grał tylko AFKował i jak wykonają overwatch to możesz dostać bana i na głównym koncie. Za sama gre nic Ci nie zrobią.

3. Nie, po prostu je przeskanują ale nic nie wykryją więc nic nie grozi.

4. Jeżeli nie będzie VACa to możesz je sprzedać, ktoś pewnie kupi. np. na allegro.

5. Skanują Ciebie gdy grasz i patrzą na twoje procesy. Więc jak wykryją cheata, bo ingeruje on w gre to dostaniesz bana. Nie tworzą folderów.

Jak jest wyłączony ( najlepiej po grze na hackach zresetować PC) to nic Ci nie zrobią.

Dzięki wielkie za odpowiedzenie na wszystkie z moich pytań, jeszcze jedno mnie ciekawi, a mianowicie ile dni / godzin, zajmuje boostowanie? przyjmując, że wszystkie mecze są wygrane?

Ile dokładnie potrzeba zwycięstw z rzędu na range? czy po zdobyciu nowej rangi i utrzymanie wygranych nie dostawało się nowej rangi co 3 następne winy?, i tak aż do przegranej przerywającej pasmo zwycięstw?

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Im wyższa ranga tym dłużej i ciężej wbić wyżej. Niektórzy awansują po 4-5 meczach, a niektórzy dopiero przy 10.

Jak twój brat ma być AFK to zakładam że będzie zawsze ostatni przez co boost może si wydłużać. 

Opublikowano

Główne konto będzie AFK czyli będzie zamykało tabele czyli podziwiam Cię jak chcesz awansować parę razy. To, że będziesz miał pełno wygranych mało daje bardziej liczą się statystyki

Opublikowano

Szczerze? Prędzej dostaniesz overwatcha na konto na którym cheatujesz niż awansujesz w ten sposób, dodam, że jak dostaniesz bana to na głównym acc cofnie ci wygrane mecze.

Opublikowano

Szczerze? Prędzej dostaniesz overwatcha na konto na którym cheatujesz niż awansujesz w ten sposób, dodam, że jak dostaniesz bana to na głównym acc cofnie ci wygrane mecze.

A nie jest to tak, że cofa tylko te wygrane mecze, które grało się z cheaterem? czy zeruje mi range oraz wygrane?

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

Opublikowano

cofa tylko wygrane mecze. I btw. jak wyrwiesz bana to usuń cheaty, chyba, że chcesz kolejnego perma to wtedy możesz zostawić. Dlaczego? 3 słowa. Valve scan disc. Kolega cheatował na smurfie i po kilku dniach dostał perma na głównym koncie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...