Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie buty na 3 różne powierzchnie

GaCeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zamierzam kupić:  Buty.
Nad jaką firmą się zastanawiałem, jakie wstępnie wybrałem: Nike, Adidas
Maksymalny mój budżet: 250zł
Zależy mi najbardziej na: Wytrzymałość produktu, Czucie piłki, Podkręcanie, Maksymalna moc strzału, Precyzja podań i strzałów(głównie strzałów), Wygoda
Sklep w którym zamierzam kupować: Obojętnie aby były oryginalne 
Rozmiar buta: 40,5 
Pozostałe, dodatkowe informacje: Więc tak potrzebuję butów aby były wygodne na tych 3 powierzchniach: Orlik(gumowa sztuczna powierzchnia), Boisko(naturalna trawa) oraz Hala. Zależy mi na jakichś hypervenomach czy coś takiego.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Ciężko jest dopasować jedną parę butów zarówno do  nawierzchni naturalnej,sztucznej i hali. Na trawę najlepsze są lanki na orlika o powierzchni gumowej turfy a na halę buty z płaską podeszwą. Do tego żadne buty nie zwiększą siły Twojego uderzenia oraz celności strzałów czy podań bo to są umiejętności nabyte wraz z treningiem.

Co do podkręcenia i czucia piłki jak najbardziej polecam Ci Nike CTR360 Libretto III.

http://allegro.pl/turfy-nike-ctr360-libretto-iii-tf-rozm-40-25cm-i4356841455.html

poszukaj na allegro czy na neosport.pl swojego rozmiaru i koloru,który Ci pasuje. powinieneś dostać do 250zł bo nie jest to jakaś najnowsza seria nike. + aby grać na tych wszystkich nawierzchniach to kup turfy.

egq3SFm.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...