Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja kilku zbudowanych budowli.

xMeziOr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony Mezior. Zaprezentuję wam arene SkyWars ktora wybudowałem na serwer MC.CraftGames.PL.

Kilka slow o arenie:

Arena sklada sie z 8 wysp startowych (dla graczy) z 2 skrzynkami na karzdej wyspie. Pomiędzy wyspami umiescilem wyspe ,,niesporzianke'' na ktorej jest 1 skrzynka. Ale jak to na kazdej arenie skywars musi byc tez wyspa środkowa! I taką tez wybudowałem. Tam mozemy znaleźć 8 skrzynek (kilka z nich jest ukrytych), 2 enchanty oraz 2 kowadla. Arena została wybudowana w stylu sredniowiecznym. Wyobraziłem sobie tamte tjb. czasy. Na wyspie jest domek w owym stylu oraz drzewa ktore przez dlugi okres przebily kamien i zwisają nad przepaścią. 

Myślę że arena dobrze się prezentuje (takie jest moje zdanie). Spędziłem nad jej budową około 4/5 godzin. Uzyłem WorldEdita (do kopiowania pojedynczej wyspy)  oraz VoxelSnipera (do stworzenia samej wyspy). Reszta była budowana ręcznie (domki drzewa ozdoby itp.)

Myślę że spodoba się Administracji serwera, graczom, oraz kazdemu kto ja zobaczy :)

Pozdrawiam Mezior.

ScreanShot'y:

post-1236593-0-68064000-1408635956_thumb.png

post-1236593-0-63881200-1408636108_thumb.png

post-1236593-0-08523700-1408635940_thumb.png

post-1236593-0-49242600-1408636140_thumb.png

post-1236593-0-45198500-1408636358_thumb.png

post-1236593-0-79886400-1408636397_thumb.png

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Ładnie Ci ta arena wyszła trzeba przyznać ;) nie wiem czy te środkowe skrzynie pomiędzy wyspami można nazwać "niespodzianką" , bo z doświadczenia wiem że na typowej mapce jest taka skrzynia i gracze często właśnie na początek po nią idą . :P Wydaje mi się że to miała być reklama serwera bardziej (ale to tylko moje zdanie)  xD

Opublikowano

Ładnie Ci ta arena wyszła trzeba przyznać ;) nie wiem czy te środkowe skrzynie pomiędzy wyspami można nazwać "niespodzianką" , bo z doświadczenia wiem że na typowej mapce jest taka skrzynia i gracze często właśnie na początek po nią idą . :P Wydaje mi się że to miała być reklama serwera bardziej (ale to tylko moje zdanie)   xD

Dziękuję za opinie.

Co do skrzynki to lubie opowiadac o mapie i tak poprostu ją nazwałem. Ta skrzynka jest ukryta wiec mozna ją zaliczyc jako niespodzianka :)

Raczej to nie reklama serwerwera... duzo osob go zna. Mysle ze serwera na ktorym gra po 2 tys. osob nie trzeba reklamowac ^^.

Opublikowano

Przyznaję, że wyszło ci to całkiem klimatycznie, shadery oczywiście podrasowały otoczenie na + co zresztą widać, ale nie uwzględniając tego projekt wygląda całkiem dobrze.
Całokształt pracy oceniam na twarde 7/10

s4ElBud.png
Opublikowano

Przyznaję, że wyszło ci to całkiem klimatycznie, shadery oczywiście podrasowały otoczenie na + co zresztą widać, ale nie uwzględniając tego projekt wygląda całkiem dobrze.

Całokształt pracy oceniam na twarde 7/10

Dziękuję, mogłeś powiedzieć czym jest to 3/10 :p 

Staram sie aby moje prace były idealne :D

Opublikowano

Arena jest bardzo ładna, ale to IP serwera w nazwie tematu śmierdzi mi reklamą.

Mape wstawiłem na ich forum a MPC wykorzystałem jako hosting zdjęć :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Masz błąd ortograficzny w opisie (karzydy), więc spodziewałem się, że będzie to słaba arena. Jestem zaskoczony pozytywnie - Twój twór prezentuje się bardzo fajnie. Bardzo podobają mi się drzewa, widoczne jest to, że są własnego pomysłu, są oryginalne i ciekawe. Same domki również reprezentują porządny poziom, a dekoracje (głównie te tory) mile dopełniają całokształt krajobrazu.

Ocena pozytywna :D

5SlQjTQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...