Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zainstalować dwa minecraft'y na jednym komputerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc!

Czy moglibyście mi powiedzieć jak załatwić tą sprawę?

Potrzebuję na szybko dwóch "osób" do testowania moich pluginów, a nie zawsze znajdę osoby chętne do pomocy, więc najlepszym rozwiązaniem dla mnie byłyby właśnie dwa Minecraft'y.

PS:Nie mam konta Premium, więc nie jestem pewien, czy istenieje takie rozwiązanie dla tych, którzy właśnie nie posiadają Premki.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc,

S0L1D3R

//Edit

Przepraszam, że napisałem w złym dziale.

Nie patrzyłem w którym pisze, więc czy jakiś łaskawy moderator, mógłby go przenieść tam gdzie trzeba?

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Ściągasz np 2 lunchery (minecraft zyczu i keintetluncher) i masz. A nie można poprostu 1 luncherem pare razy mc odpalić ?(pod innym nickiem)

Opublikowano

Siemano!

@XeNo16 i 2Up

Niestety nie mogę włączyć dwóch na raz (W tym wypadku Minecraft By Zyczu).

Nie wyświetla mi się żaden komunikat, po prostu program nie jest włączany ponownie.

Zaraz spróbuję ten sposób z dwoma launcherami.

Pozdrawiam i dziękuję,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Wystarczy że pobierzesz 1 launcher np tak jak powiedział kolega keinnet ewentualnie freelauncher lub dragonlauncher też bardzo dobre . Odpalasz 2 mc i tyle , na zyczu jednak nie da się odpalic 2 mc, niestety :C . Na szczęście na launcherach premium nie ma tego problemu :D

00768247823007970726.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...