Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebny Komputer :D

Keduu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał bym żebyście mi pomogli wybrać dobry komputer który będzie kosztować około 1000zł z Windows 7 :D
Najlepiej na allegro :D

Opublikowano

Bez obrazy ale kupić gotowca to nie sztuka..Może więcej informacji? jaki to ma być sprzęt jakie części?  bo jak narazie widze to komputer do 1k z windows7.A w internecie jest tego pełno (chyba że chcesz żebyśmy my ci doradzili ;) ja bym złożył sam chyba że nie umiesz to ci dam instrukcje . żeby nie było spamu coś tu znalazłem pewnie mnie zhejcicie że z ALLEGRO ale naprawde warto http://allegro.pl/komputer-intel-g1820-4gb-120gb-ssd-sata3-usb3-500w-i4494005724.html PS:jakiś idiota dał 13minut do końca.. 

Opublikowano

Bez obrazy ale kupić gotowca to nie sztuka..Może więcej informacji? jaki to ma być sprzęt jakie części?  bo jak narazie widze to komputer do 1k z windows7.A w internecie jest tego pełno (chyba że chcesz żebyśmy my ci doradzili ;) ja bym złożył sam chyba że nie umiesz to ci dam instrukcje . żeby nie było spamu coś tu znalazłem pewnie mnie zhejcicie że z ALLEGRO ale naprawde warto http://allegro.pl/komputer-intel-g1820-4gb-120gb-ssd-sata3-usb3-500w-i4494005724.html PS:jakiś idiota dał 13minut do końca.. 

Części szczerze nie wiem jakie ale najlepiej żeby procesor był I5 lub AMD Taktowanie procesora (MHz) na ponad 3 najlepiej 3.2 Dysk twardy najlepiej 500GB lub 1TB :D 

Komputer:

▪ Procesor - AMD Phenom II x4 Quad Core 3.4GHz

▪ Płyta główna - Gigabyte GA-MA 770T UD3

▪ Pamięć ram - 4GB DDR3

▪ Dysk twardy - 1TB

▪ Karta graficzna - Geforce GTX 560 1GB

Coś takiego :D ale dysk może być 500 GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...