Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Jeden z najlepszych meczów Anubisem 3v3

dziqu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj grałem meczyk z kumplami, jeden wyszedł przez pół meczu musieliśmy grać we 2 ale i tak nam ładnie poszło. Gdyby nie surrendowali zapewne miałbym dużo więcej zabójstw :)

grl57a.jpg

Dodam iż miałem 2x triple oraz 3x double :)

P.S Jeśli ktoś lubi grać tankiem a głównie ares/hades możemy pograć razem. Curse wymagany, a wiek taki aby głos nie piszczał :)

Opublikowano

W Smite gram 2 tygodnie nigdy wcześniej nie grałem w takie podobne gry ;) Także jakbyś grał Ty np. w cs:go 2 tygodnie to też chciałbyś się pochwalić takimi statami ^^ Oczywiście nie wiem w co tam grasz ale w 2tyg nie da się zbyt dużo nauczyć :)

Opublikowano

Na dwudziestych lv ludzie nie mają pojęcia jak grać w smite spróbuj wbić takie staty na rankedach mając 30lv gdzie ludzie nie używają medytacji i wiedzą co to beads 

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

No tak, ale zrobić combo Anubisem na niedoświadczonych graczach to łatwizna ;) Aczkolwiek gratki dla Ciebie za to, że "ogarnąłeś" postać, chociaż tu nic trudnego do ogarniania nie ma.

Beka z kupowania hog'a 3vs3 :P

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Na dwudziestych lv ludzie nie mają pojęcia jak grać w smite spróbuj wbić takie staty na rankedach mając 30lv gdzie ludzie nie używają medytacji i wiedzą co to beads 

Fajnie masz, skoro oni nie mają pojęcia to skąd ja mam? Jak mówiłem gram 2 tydzień w smite więc nie spinaj a z tego co mi wiadomo na 30lvl też trafi się noob. A do czasu gdy wbiję ten 30 wstawię Ci tutaj kolejnego screena to szukaj sb już wytłumaczenia. Też zapewne kiedyś miałem 20lvl, także pochwal się swoimi statami na tym lvlu :)

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja za to pogratuluje :D

Sam gralem jeszcze w becie, pozniej przestalem ostatnio zaczalem od nowa i tyram na poczatkowych lv :D (Leurkowsky)

https://account.hirezstudios.com/smitegame/match-details.aspx?match=131283210

https://account.hirezstudios.com/smitegame/match-details.aspx?match=131119863

Coś w ten deseń, ale niestety zapomniałem passów i zrobiłem nowe konto z 100% gier Herculesem ;D (nick BaalC)

Opublikowano

Wyluzujcie, każdy z Was kiedyś zaczynał i na pewno każdy się cieszył, kiedy nawet na normalnych meczach osiągał jakieś pierwsze sukcesy. :p 

Gratulacje. :v 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/05091b6147ebcf8e.html

To moja życiówka :)

Nie prawda! Czasem na rankedach trafiają się tacy ludzi, że nie wiem jakim cudem wbili 30 lvl i 16 masterek

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Nieźle Ci poszło:)

Mówicie, że nie ma czym się chwalić bo xx level itp.

Przecież gra na swoim poziomie :)

zpjDOJ9.jpg

Opublikowano

Nie ma co się chwalic grą ao kuangiem.

Naprawdę ? Po nerfie mało kto nim gra na ligowych meczach...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Taki nerf ze aż buff xD

Nerf był tylko na pts mózgu

Jesteś głupi czy tylko udajesz? Nie znasz się na grze nie powinieneś się udzielać (ao tak bardzo usualess po nowym patchu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...