Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest aktualny, darmowy bot do HearthStone?

kapi023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma darmowego bota, który gra gry. Jedyne darmowe programy, które są mi znane to Arena Value oraz HearthDeck.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Istnieje, ale mpc nie popiera piractwa.

Od kiedy boty to piractwo to po 1. a po 2. kiedyś pod napisem mpc forum pisało "Cheaty, boty, bugi" więc nie rozumiem dlaczego to piractwo. Z góry przepraszam za offtopic.

f8U07UQ.png

Opublikowano

Od kiedy boty to piractwo to po 1. a po 2. kiedyś pod napisem mpc forum pisało "Cheaty, boty, bugi" więc nie rozumiem dlaczego to piractwo. Z góry przepraszam za offtopic.

Tutaj chodzi o to, że crackują bota, za którego się płaci.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Tutaj chodzi o to, że crackują bota, za którego się płaci.

To mogłeś uzasadnić odpowiedź, bo nie każdy to zrozumie.

f8U07UQ.png

Opublikowano

Takie wielkie nie popieranie piractwa, a jednak są 2 tematy o dwóch różnych płatnych botach, mało tego, są one HOT, jeszcze za mało tego, byle kto nie zakładał tych tematów, ale po co zwrócić na to uwagę? Ps. Nie wygląda mi to na piractwo. Dlaczego? Bot jest nielegalny, czy tego twórca chce, czy nie chce, nie powinien sprzedawać licencji do niego, bo jednak nie jest to aplikacja wspierana przez firmę blizzard, więc powiedzcie mi, gdzie jest piractwo w wstawieniu tego na forum? To wszystko zaczyna powoli schodzić na psy, a ludzie popadają powoli w paranoję.. Myślę, że temat został wyczerpany, więc moderator może już go zamknąć. DARMOWYCH botów nie ma, ale są CRACKOWANE i znajdują się na tym forum, i skończcie już z tym wszystkim, bo to wygląda na jedną, wielką hipokryzję.

urechisyg.png

Opublikowano

Takie wielkie nie popieranie piractwa, a jednak są 2 tematy o dwóch różnych płatnych botach, mało tego, są one HOT, jeszcze za mało tego, byle kto nie zakładał tych tematów, ale po co zwrócić na to uwagę? Ps. Nie wygląda mi to na piractwo. Dlaczego? Bot jest nielegalny, czy tego twórca chce, czy nie chce, nie powinien sprzedawać licencji do niego, bo jednak nie jest to aplikacja wspierana przez firmę blizzard, więc powiedzcie mi, gdzie jest piractwo w wstawieniu tego na forum? To wszystko zaczyna powoli schodzić na psy, a ludzie popadają powoli w paranoję.. Myślę, że temat został wyczerpany, więc moderator może już go zamknąć. DARMOWYCH botów nie ma, ale są CRACKOWANE i znajdują się na tym forum, i skończcie już z tym wszystkim, bo to wygląda na jedną, wielką hipokryzję.

Hipokryzji tutaj nie ma to zwykła ślepota. Na forum od zawsze było piractwo i zawsze będzie i nikt tego nie zmieni. Lecz nie zmieni się także fakt że będą znajdywać się ludzie którzy będą żyć w przekonaniu że to forum nie popiera piractwa.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Hipokryzji tutaj nie ma to zwykła ślepota. Na forum od zawsze było piractwo i zawsze będzie i nikt tego nie zmieni. Lecz nie zmieni się także fakt że będą znajdywać się ludzie którzy będą żyć w przekonaniu że to forum nie popiera piractwa.

+ Nagła zmiana znaczenia MPC. Za mnie było to jeszcze Multi player Cheats, a dziś nagle zrobiło się community, z tego rodzi się niemała komedia..

urechisyg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...