Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Archerowy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

42619609.jpg

skrypt_2.png?sloty=30&teamspeak=false&ty

skrypt_3.png?ekipa10=&ekipa11=&ekipa12=&

Witam! 

Wyżej podane zostały podstawowe informacje.

Tutaj troszkę się rozpiszę.

Dlaczego jest whitelista ? Otóż dlatego, żeby uniknąć tak zwanych "noobów" proszących o admina itp. Jeśli chcesz się dostać na serwer musisz zrobić podanie, nie zajmuje to wiele czasu. Jest to dopiero "Alpha" serwera. Testujemy pluginy i czy sam pomysł na taki serwer wam się spodoba.  Samą ideą serwera jest stworzenie klimatu survivalu, wiadomo. Żadnych gildi i takich podobnych do tego rzeczy. Zamiast tego rozgrywka jest urozmaicona, co jakiś czas pojawiają się hordy zombie. 

Co czyni grę trudniejszą i według mnie ciekawszą. Jest więcej dodatków takich jak spadające meteoryty oraz wydarzenia jak "Blood Moon" (gracze Terrari będą wiedzieć o co chodzi :) ). Wszystko to można ujrzeć na serwerze. Co do jeszcze informacji nie zdradzę wam wszystkiego. Wejdźcie na serwer i sami zobaczcie.  Zapraszamy!

Czas na wstęp na serwer! Budzicie się w świątyni, jedyne co wam było w głowie w tej chwili to słowa "Gdzie ja jestem?!". Całkowicie inny świat, czujesz się zagubiony. Jednak nie można tu zostać na wieki, przygoda czeka! Wyrusz w podróż, znajdź surowce, wybuduj wielkie schronienie, znajdź grupę! Dobądźcie broni, podbijcie inne wioski! Bogactwo czeka na was! Dołączcie już dziś! 

[skullCraft]
IP Serwera: skullcraft.ench.pl

Podanie na serwer:
Nick:
Ile grasz w MC?:

Zapraszamy na serwer!
Poszukujemy grafika!

Pierwsza osada! :D

uwg0op.jpg

Uchwyciłem meteor. :D

cqpjta.jpg

Dodano:

- Statki!

- Podbijanie wiosek!

- Poziomy Wiosek!

Opublikowano
Podanie na serwer:

Nick: KinomanTTV

O sobie: Nazywam się Damian. Lubię grać w piłke nożną, bla bla dużo by tu pisać.

Ile grasz w MC?: 2 lata

poluad3306a.png

Opublikowano
Nick: Turek, kubak711

O sobie: gramy w MineCrafta.. co tutaj mam jeszcze pisac? Spodobał sie nam pomysł ;)

Ile grasz w MC?: Od poczatkow bety, sporadycznie

Opublikowano
Nick:Azgertowy

O sobie:Jestem Krzysztof,mam 13 lat i mieszkam w Rybniku, od czasu do czasu gram w minecrafta,a w wolnym czasie spędzam czas na graniu w piłkę z kumplami.

Ile grasz w MC?:Od samego początku tzn. od 0.30 classic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Nick: Splatii

O sobie: Co tu dużo pisać, gram w minecrafta i spodobał mi się Twój/wasz pomysł. Jestem ogarnięty.

Ile grasz w MC?: 3 lata [od ostatniej bety]

Opublikowano

Newsy:

- Dodano statki na serwer [ship/airship]

- Poprawiono permissions!

- Rangi graczy itd są gotowe.

- Serwer otwarty. Wszyscy co są na wl niech wbijają.

Gracze pokonują bossa!

use1g2.jpg

Opublikowano

- Permissions do statków zrobione. [Gracz może zbudować statek] 

- Wszyscy, którzy zrobili podania i je przyjąłem, dodani na WL.

- Prace nad armatami rozpoczęte.

Jeśli chcecie poradniki do statków. Pisać.

Opublikowano

Nick: LoukeyMC

O sobie: Szukam serwera, na którym mógłbym zostać na troszkę dłużej niż trzy dni. Interesuję się muzyką a także spędzam dużo czasu przy grach MMORPG, oglądam anime i czytam mangę(nie, nie chodzi mi o podstawę "Naruto"). 
Ile grasz w MC?: Od wersji beta, lecz nie pamiętam, której dokładnie :).

Opublikowano
Nick:xavierxminecraft

O sobie:Nazywam się Sergiusz. Mam lat 20. Pochodzę z wielkopolski. Jestem tolerancyjny (choć nie zawsze) miły. Lubię grę w piłkę nożną, rowery, sport i naukę. Jako chyba jedyny na świecie, ale są osoby które również lubią się uczyć. Nie lubię czytać książek - ale czasami poczytam jak mi się nudzi. Mam nadzieję, że się dostane na ten serwer :).

Ile grasz w MC?: Od początków bety

//

Opublikowano

Nick: MrMaciox

Coś o sobie: Nie ma co za dużo pisać. Jestem ogarnięty, nie griefuje oraz nie zabijam za nic.

Potrafię współpracować z innymi graczami. Czekałem na taki serwer bardzo długo :>

Ile grasz w MC?: Od wersji FULL 1.0.0

Opublikowano

Koniec przerwy technicznej. Zapraszamy na serwer. Dodaliśmy:

- System podbijania wiosek!

- Poziomy Wiosek

- Sklep i Walutę

Jeśli dziś będzie 6 osób to zrobię event/konkurs.

Opublikowano

Na pewno zostałem dodany? Nie mogę wejść na serwer. Nick Splatii

Opublikowano

Nick: Slayer
O sobie: Jestem Seba mam 17 lat,pochodze z Katowic, moja przygoda z minecraftem zaczeła sie 3 lata temu kiedy to kolega zachęcił mnie do gry.
Ile grasz w MC?: 3 lata

4469015047.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...