Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Router i jego kompatybilność z modemem Huawei E3276

Creative132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Potrzebuję pomocy kupiłem router z portem USB, tak jak zalecił mi koleś z cyfrowego polsatu. Niestety nie wspomniał też, że niektóre routery wogóle nie są kompatybilne z przenośnymi modemami, mam teraz problem i nie mogę zainstalować modemu Huawei E3276 do routera TL-WR1043ND, tylko nie wiem czy to ja jestem taki tępy czy serio tego się nie da zrobić, proszę o pomoc i szybką odpowiedź

Opublikowano

Ojoj nie mogłeś mi wspomnieć o tym od razu :P. Nie wiem dokładnie czy tutaj da się zainstalować, jeśli Ci się nie uda:

Kupiłeś ruter w xkom internetowo?

Jeśli tak możesz go zwrocić i po prostu zakupić ten: (najlepiej zamówić go interntowo (wtedy masz możliwośc zwrotu w ciągu 10 dni) i po prostu kiedy będzie do odbioru stary zwrocisz a ten wezmiesz)

Tp link mr3420

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

No nic teraz powinno już wszystko działac. I przepraszam ze swojej strony bo mogłem może o to Ciebie też zapytac.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...