Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIX L# po minipatchu <download i instrukcja>

Vertmar#2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up co jest trudnego w zamienieniu jednego pliku?

paradoksalnie bol dzialal z tym minipatchem, teraz po zrobieniu tego co jest tu napisane działa sharp, ale bol nie dziala :D jakieś pomysły?

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem tą paczkę.

Kopjuję kazdy plik leaugeoflegends.exe z League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\"każdy folder"\deploy do innego folderu chodź nie wiem po co. Oraz zamieniam go z tym który pobrałem z paczki w lokalizacji: Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\"każdy folder"\deploy

Pozniej w League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\"każdy folder"\deploy robie to samo, kopjuje orginał gdzieś w inne miejsce, oraz dodaje w jego miejsce ten pobrany.

Co robię źle? bo dalej mam bugsplaty.
Chyba ominąłem jakiś krok bo orgninalne pliki leaugeoflegends.exe do niczego tu się nie przydają.

Opublikowano

co jest 5 wszystko wlaczone jest i zaznaczone, a podczas gry nic nie dziala, zadnego napisu typu "leaguesharp" a program jest wlaczony. po prostu chodzi tak jak bez programu, ze l# jest wlaczony

Opublikowano

Czy jest gdzieś poradnik jak używać tych skryptów itp..., bo nie wiem zupełnie o co w tym chodzi. I czy można używać tego do Luciana?

Opublikowano

Podesle ktoś te 2 foldery oryginalne co trzeba wymienić w nich, byłbym bardzo wdzięczny.

...

Nie mam folderu lol_game_client_sln

Jaki masz Windows?

Nie działa wywala Bug splat wszystkie skrypty wylączone nie wiem co sie dzieje

Zrób fix dokładnie a zadziała

dajcie ktos poprostu gotowy plik żeby działało odrazu

Jak nie potrafisz zrobić takiego fixa to pomysl o ocenie z informatyki bo gwarantuje że ciężko będzie z zaliczeniem

Czy jest gdzieś poradnik jak używać tych skryptów itp..., bo nie wiem zupełnie o co w tym chodzi. I czy można używać tego do Luciana?

W tym dziale znajdziesz poradnik (z resztą mój)

podeslijcie te 2 folderu poprostu i bedzie git :)

Frytki do tego?

Ludzie nikt wam nic nie bedzie wysylal, jak nie ogarniacie to czekajcie na update.

:)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

jak odpalam to nie wczytuje mi skryptów ;)

Odznacz i zaznacz w grze

Mam windowsa 7 32bit

Moze to wina systemu. Ja mam 64 wiec może mam inne pliki. Nie wiem jak pomóc

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

4 czyli których? bo tam jest kilka

ludzie dlaczego wy jestescie az tak tępi. wszystko jest wyjasnione w poscie zalozyciela tematu.

moj 12 letni brat by potrafil to zrobic.

boze....

Age is just a number :)

Opublikowano

ludzie dlaczego wy jestescie az tak tępi. wszystko jest wyjasnione w poscie zalozyciela tematu.

moj 12 letni brat by potrafil to zrobic.

boze....

skoro koleś pisze tylko o 2 a ty pierdolisz że 4 to sie k***a pytam.

Opublikowano

skoro koleś pisze tylko o 2 a ty pierdolisz że 4 to sie k***a pytam.

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\"każdy folder"\deploy

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\"Każdy folder"\deploy

ja tu widze 4 foldery. 

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...