Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrześniowe, rosyjskie misje

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do wygrania... KV-220 i Type 64... (szkoda że nie type 59)

Type 64:

Zadać 20000 obrażeń, zniszczyć 25 czołgów, zdobyć 13500 expa bazowego w czołgu średnim VI-X poziomu. Po wypełnieniu misji 5 razy, otrzymujemy konto premium (Można zdobyć łącznie maksymalnie 3 dni konta premium), a po ukończeniu misji 25 razy otrzymujemy Type 64. Misję można wykonywać tylko raz dziennie, a więc trzeba 25 dni zadawać 20k obrażeń, niszczyć 25 czołgów i zdobyć 13,5k expa bazowego. Łatwizna.

KV-220

Zdobyć 12000 dmg po spocie, zadać 12k dmg, zniszczyć 5 czołgów i zdobyć 12500 expa bazowego na czołgu lekkim V-VII poziomu.

Podobnie jak wyżej, za 5-ciokrotne ukończenie misji 1 dzień premki, łącznie 3 dni premki, po wypełnieniu 25 razy misji dostajemy kv-220.

Znając stosunek WG do Europy my dostaniemy cięższą misję za czołg typu T-25, albo Chi Nu Kai. Czas przenieść się na serwer rosyjski. 

Opublikowano

Po co mi znać rosyjskie misje? I tak tam nie gram, ale jest niesprawiedliwośc... 

Może kogoś to zainteresuje. Jest także możliwość, że dostaniemy te same misje.

Opublikowano

Może kogoś to zainteresuje. Jest także możliwość, że dostaniemy te same misje.

Raczej mała ta możliwość :/ Ale by się przydało na pewno bym się postarał o KV-220

Opublikowano

Żałuję, że sprzedałem stare konto, bo tam miałem Type 62 i brakuje mi gry na nim. :(

Jeśli będzie misja na niego poświęcę swój cały czas, by go zdobyć. :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...