Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dręczące mnie pytanie - Gdyby biały, był czarny..

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem to dziwne pytanie.

Gdyby czarny byłby biały a biały czarny.

To dałoby się namalować te kolory? No bo gdybyśmy próbowali namalować biały to malowalibyśmy czarny ale czarny jest biały więc nie da się jakby ich namalować bo wracam do koloru który chcieliśmy na początku namalować.

Opublikowano

jestes zbyt glupi zeby to pojac a ja nie zamierzam ci (zmalej) pisac takich prostych rzeczy dojdz do tego sam filozofie z podstawowki

Powiedział random z końcówką PL na polskim forum xDDDD

No to po prostu czarny by był biały, a biały czarny. 

RAsfepN.png
Opublikowano

Widząc tak dziwny ( czy. c*****y ) temat już podświadomie wiedziałem kto jest autorem ;)

/po prostu inaczej by się mówiło na te kolory i tyle.

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Wiem to dziwne pytanie.

Gdyby czarny byłby biały a biały czarny.

To dałoby się namalować te kolory? No bo gdybyśmy próbowali namalować biały to malowalibyśmy czarny ale czarny jest biały więc nie da się jakby ich namalować bo wracam do koloru który chcieliśmy na początku namalować.

Ta część jest w ogóle bez sensu :O Po prostu inaczej byś na nie mówił, nie wiem gdzie problem w malowaniu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Temat pozbawiony jakiegokolwiek sensu.

Gdyby jednak istniał jakiś szczególnie ważny powód dla którego ten temat powinien być otwarty, to pw.

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...