Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Tworzenie responsywnych stron WWW oraz grafiki

ASSHunterr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy:

Witam,

nazywam się Patryk Eliasz, chciałbym Wam zaoferować usługi webmasterskie oraz graficzne.

W branży działam tylko od trzech lat, chciałbym zaoferować własne umiejętności oraz doświadczenie.

Swoje pracy wykonuję wyłącznie odpłatnie, lecz nie mam zamiaru pobierać wysokich kwot. Moim celem obecnie
jest odświeżenie portfolio oraz wdrożenie nowej semantyki z zakresu HTML5, CSS3, jQuery oraz zagadnień związanych z RWD.
Stąd też szukam zleceń, które mają sens - nie chcę tworzyć "pustych" layoutów czy szablonów.

Zapraszam do odwiedzenia mojej witryny, tam znajdują się wszystkie informacje: patrykeliasz.pl
Metoda kontaktu:

email: [email protected]
gg: 8186874
www: patrykeliasz.pl

Opis rzeczy:

Określę zakres prac jakie wykonuję:
- tworzenie graficznych szablonów stron WWW
- kodowanie projektów graficznych
- tworzenie kompletnych stron WWW
- tworzenie skryptów PHP, JS, jQuery
- tworzenie sklepów internetowych, for społecznościowych
- grafika - w szczególności użytkowa - od logotypów przez drobne ikony po plakaty
- pełna pomoc z zakresu informatyki

Oczekiwana/oferowana cena: Zlecenia za min. 20zł

Zdjęcia/inne informacje: Zapraszam do odwiedzenia mojej witryny, tam znajdują się wszystkie informacje: patrykeliasz.pl

() =>  console.log(`Hello World!!!`)();

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam tego gimbokodera.
Osoba ta leci tylko na hajs i jeżeli tylko jest taka możliwość to próbuje naciągnąć. Jaką lukę wykorzystał u Nas? Zakupem strony zajmowała się osoba znajdująca w administracji, lecz teraz nie będzie miał dostępu do komputera, gdyż ma dużo obowiązków, więc zająłem się tą sprawą. Zmieniła się jedna rzecz w ustalonym projekcie:
Miał zrobić inny sklep gdyż minecraft zaczyna działać na uuid. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. To jest cała luka, gdyż innego powodu do zakończenia współpracy nie miał. Jak to nazwał "nie będę skakał przez 2 tygodnie nad waszą stroną" Z*******e podejście do klienta. Aha.. również nasz grafik który miał poprawkę nie mógł dokończyć szablonu którego dostawa opóźniła się o tydzień. Pan AssHunter cały czas podbija stawki. Przykładowo z 200zł robi się 250zł, potem 300zł, a tak naprawdę projekt w ogóle się nie zmienia. 
Miał zrobić dla mnie stronę, niby miał wszystko gotowe. Co należało zrobić?
Zakodować szablon, zrobić statystyki oraz podpiąć płatności CashBill do skryptu łączącego się na serwer.
Dostał zaliczkę po czym stwierdził, że nie będzie współpracował i się wycofał. Nie chce odesłać pieniędzy ponieważ stwierdził, że dogadał się z naszą ekipą którą nazwał "oświeconą świtą", na to że zakoduje stronę na wyznaczoną kwotę, tyle tylko że to co on zrobił to nawet nie było 20% wyznaczonego projektu. Miały być statystyki, java skrypty, płatności, regulamin, kontakt, poradniki oraz pomoc. A jest tylko index.php który jest skończony w 20% xD. http://screenshooter.net/100250521/gcdcukx Wysłał paczkę w której jest 200 linii kodu, z czego połowa to są puste linie "entery" których robi mnóstwo (Po 5 co chwilę).
Oczywiście na samej stronie nic nie ma, założę się że nawet początkujący koderzy zrobili by to lepiej od niego.
Dodatkowo używa gotowców z przykładowego twittera:

Przykładowy Bootstrap.
* Bootstrap v3.2.0 (http://getbootstrap.com)
* Copyright 2011-2014 Twitter, Inc.
* Licensed under MIT (https://github.com/twbs/bootstrap/blob/master/LICENSE)
*/

Jest tego mnóstwo, oraz myślę, że przez takie coś można mieć później problemy za przysłowiowe "zaje*** gotowce twitterów i innych rzeczy"

NIE POLECAM TEGO CZŁOWIEKA :) Pochodzi z patologicznej rodziny, jeżeli ma taką możliwość to pewnie naciągnie Cię na hajs.
Jako, że zostałem naciągnięty przez tego człowieka chciałbym się podzielić swoim doświadczeniem z Wami, którzy czytacie ten temat i doradzić Wam poszukania kogoś innego.

Dla niedowiarków macie kawałek rozmowy na mailu który zmieścił się mi na monitorze http://screenshooter.net/100250521/jaefsqy  Dlaczego na mailu? Napisał, że nie będzie dalej robił i nawet nie chciał odpisywać na GaduGadu, gdy zacząłem spamować zablokował mnie na Gadu.

Opublikowano

Nie polecam mocno, bo autor tematu jest wielkim idiotą i imbecylem. Takie coś powinno się tępić.

Opublikowano

Invi@

Totalny laik poucza ile warta jest praca oraz jak się koduje nie mając pojęcia czy różni się plik *.html od *.php? Nie wspominając o zaletach użycia bootstrapa ani też licencji, która jest nie po to, aby ją usunąć, a stosować do niej. Oczywiście nie wie też co to framework, ani do czego służy.

Najciekawszy jest jednak bałagan jaki panuje w sieci doscxxxx.eu - przez 2 tyg. nie można dość do konsensusu na temat zlecenia, 3 osoby nie są w stanie w ciągu tygodnia przygotować materiałów tylko na slider oraz sidebar! Tydzień trwało oczekiwanie na layout, który oczywiście okazał się nie ukończony(grafik też uciekł??). Kontaktujesz się z jedną osobą przez 2 tyg., kiedy zakres prac i koszty są ustalone dołącza się kolejna, która ma swoje zachcianki i żąda dodatków, które nie były ustalone z pierwszą nie zmieniając kwoty zlecenia. I jak tu wytrzymać psychicznie z grupką dzieci w której każdy chce rządzić, gdzie wszystko jest na jutro? Każdemu puszczą nerwy.

Jakby tego było mało otrzymuję informacje, że miała być zakodowana customowa strona statystyk, dodatkowo integracja z przelewami Cashbill, PayPal dostosowana już do 1.8, a Ty masz to wykonać za 250zł??

Jeśli ktoś wykona:

- szablon graficzny 2-óch widoków + 5 stron

- kodowanie landing page

- kodowanie i oskryptowanie całości

- formularze kontaktowe

- sklep SMS + przelewy + PayPal dla 1.8

- statystyki z bazy danych

w terminie 10 dni za 250zł proszę o kontakt !!! Oczywiście to ironia, ale elita dosxxxxx tego nie zrozumie, gdyż nie wiedzą co to praca. Niestety, ale nie będę osobą, która przeciągając sprawę myśli, że ludzie będą takńczyć jak zagra.

Czysty cynizm, i kto jest z patologii. Straszenie inwazją troli od zawsze dojrzałe...  Klik!!!

Jeden bajzel - Kilk

Czekaj na ważna odpowiedź - dostań kolejną porcję życzeń od kolejnej osoby  kilk

Nie polecam mocno, bo autor tematu jest wielkim idiotą i imbecylem. Takie coś powinno się tępić.

Argumentacja warta gimbusa, gratulacje!!! 

Kiedyś kupiłem od niego itemshop do mc. Mimo iż gwarantował support to sms shop w ogóle nie działał a "Pan" milczał. 

Mogę email? Mam adres każdego kto zakupił, zatem szybko zweryfikuję.

() =>  console.log(`Hello World!!!`)();

Opublikowano

Invi@DosCraft

Totalny laik poucza ile warta jest praca oraz jak się koduje nie mając pojęcia czy różni się plik *.html od *.php? Nie wspominając o zaletach użycia bootstrapa ani też licencji, która jest nie po to, aby ją usunąć, a stosować do niej. Oczywiście nie wie też co to framework, ani do czego służy.

Najciekawszy jest jednak bałagan jaki panuje w sieci doscxxxx.eu - przez 2 tyg. nie można dość do konsensusu na temat zlecenia, 3 osoby nie są w stanie w ciągu tygodnia przygotować materiałów tylko na slider oraz sidebar! Tydzień trwało oczekiwanie na layout, który oczywiście okazał się nie ukończony(grafik też uciekł??). Kontaktujesz się z jedną osobą przez 2 tyg., kiedy zakres prac i koszty są ustalone dołącza się kolejna, która ma swoje zachcianki i żąda dodatków, które nie były ustalone z pierwszą nie zmieniając kwoty zlecenia. I jak tu wytrzymać psychicznie z grupką dzieci w której każdy chce rządzić, gdzie wszystko jest na jutro? Każdemu puszczą nerwy.

Jakby tego było mało otrzymuję informacje, że miała być zakodowana customowa strona statystyk, dodatkowo integracja z przelewami Cashbill, PayPal dostosowana już do 1.8, a Ty masz to wykonać za 250zł??

Jeśli ktoś wykona:

- szablon graficzny 2-óch widoków + 5 stron

- kodowanie landing page

- kodowanie i oskryptowanie całości

- formularze kontaktowe

- sklep SMS + przelewy + PayPal dla 1.8

- statystyki z bazy danych

w terminie 10 dni za 250zł proszę o kontakt !!! Oczywiście to ironia, ale elita dosxxxxx tego nie zrozumie, gdyż nie wiedzą co to praca. Niestety, ale nie będę osobą, która przeciągając sprawę myśli, że ludzie będą takńczyć jak zagra.

Czysty cynizm, i kto jest z patologii. Straszenie inwazją troli od zawsze dojrzałe...  Klik!!!

Jeden bajzel - Kilk

Czekaj na ważna odpowiedź - dostań kolejną porcję życzeń od kolejnej osoby  kilk

Argumentacja warta gimbusa, gratulacje!!! 

Mogę email? Mam adres każdego kto zakupił, zatem szybko zweryfikuję.

Eh, ziomek. To dlaczego podejmujesz się takiego zadania pisząc nam, że zrobisz całą stronę od zera, po czym piszesz kod składający się z 200 linii kodu w którym są ukradzione rzeczy oraz mnóstwo 5 linowych odstępów. Po odjęciu tych pustych miejsc zostaje 100 linii kodu. Dodam, że to gówno które stworzyłeś kosztowało mnie 100zł (1zł za 1 linie - dobre xD). A gdzie reszta? To co zrobiłeś to nie było nawet 15% całego projektu wyznaczonego z góry, a teraz masz pretensje do mnie, o to że tutaj to napisałem i jeszcze warczysz na Pana. Próbujesz teraz na siłę wyjść z bagna w którym mieszkasz oraz wybronić się tym, że przez oczekiwania na szablon strony (PSD), które wynikło przez grafika który się opóźniał, sprawa wygląda tak jak wygląda. Co więcej myślę, że szczekając do nas o to, że nie wiemy czym się różni .php od .html jesteś w błędzie. Nie wiem nawet skąd Ci się wziął taki pomysł do tego pustego łba, ale nawet jakby tak było, bo  nie wszyscy znają się na tym co to jest, dlatego piszą do koderów, aby zakodowali ich strony, więc nie masz prawa nikogo obrażać. Szkoda, że mieszkasz w osadzie i pewnie nie będziesz wiedział o co chodzi bo macie tam tylko słomianą chatę i jakiś punkt do modlitw, ale przytoczę Ci przykład... "Mechanik samochodowy, nie może się śmiać z Kodera któremu nie chcę zapalić świeżo zakupiony Fiat 126P, ponieważ nalał tam ropy zamiast 95. Dodatkowo co do wyceniania pracy - nic tam nie zrobiłeś. Na MPCforum jest dużo osób którzy zrobili by to lepiej od Ciebie i dużo taniej. Co do bootstrapów, nikt Ci imbecylu p********y nigdy nie napisał, że to jest złe. Po prostu gówno zrobileś, a bootstrapy zajebałeś i zakończyłeś robić dla nas stronę bo jesteś zwykłą ciotą która by nie podołała zrobieniu tego co planowaliśmy Prawda jest taka, że jesteś leniwym patolem, który ma przejebane życie, nie przez to że ma mordę jak po wybuchu mołotowa i wypaleniu Ci tego pryszczatego ryja, ale przez to że nie nauczyli Cie w domu takiego czegoś jak uczciwość. Więcej, Podejrzewam że jesteś cwelem, dlatego pierdoli Cie całe otoczenie z twojego życia prywatnego przez co robisz zlecenia na odpierdol, a jak coś Cie przerasta to mówisz "wąchaj dziurę i spierdalasz". Skoro jesteś taki  inteligentny to odpowiedz na proste pytanie:

Jak zatkać jedną dziurę dwoma dziurami?

A co do tego co pisałeś twoimi chudymi rączkami wyżej... dobrze wiesz frajerze, że ja oraz mój administrator pisaliśmy Ci, żebyś zakodował stronę, bez robienia tych rzeczy dodatkowych = robisz mniej niż oczekiwaliśmy. 

**Dla Ciekawych tutaj jest fragment jeden z wielu rozmów, bo tak jak wspomniał pisały z nim trzy osoby: http://screenshooter.net/100250521/qiphwuk     Również zostało to tej piździe wspomniane mailowo oraz z innego konta GaduGadu.**

Dodatkowo, minecraft czeka rewolucja na uuid oraz inne rzeczy, chcieliśmy też Ci pomóc to zrobić, bo jak nie dawałeś rady napisałem Ci tępa strzało, ze mój admin zrobi skrypt pod uuid, będzie wystarczyło to zakodować w stronie. Myślałem, że ucieszysz się też z tego powodu, bo jesteś takim zjebem, z którego można by było się pewnie nieźle powyśmiewać na tematy związane z programowaniem w javie, skoro jak ty to robisz śmiejąc się bez podstawnie z dupy z ludzi którzy zlecają Ci zakodowanie strony. Dalej nie rozumiem skąd wziął Ci się taki pomysł. Ciężko też mi pojąć jak ty możesz w ogóle mieć pomysły jak nie potrafisz sam rozwiązać problemów, przez co się poddajesz, bierzesz hajs i spierdalasz. Ludzie nas ostrzegali przed twoja osobą, lecz my Ci zaufaliśmy przez co straciliśmy tylko pieniądze. Podejrzewam, że nie jesteśmy jedynymi którzy się na Tobie przejechali. 

Jesteś taki żałosny, że sam się pogrążasz, nie chcesz przyznać racji osobie która ją posiada. Boli dupa, że przez zajebanie 100zł możesz stracić i tak nic nie wartą reputacje. Miałem na myśli twoją wieś, gdzie robisz pewnie strony dla ciągników czy innych ursusów. 

Nie chce mi się z Tobą dalej "dyskutować", już wystarczająco straciłem na ciebie czasu i pieniędzy :)

Żegnam Pana, życzę abyś zdechł na raka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...