Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o zarobek

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie otóz mam do Was takie pytanko. Pogrywam sobie na lelwani  mam już 37 lvl łowcą , i nie wiem jak zarabiać -.- ;/ Stałem 5h na goblinach szukałem pata itp i nic nie lotneło . Pozatym mógłby ktoś doradzić mi jak rozdawać punkty lowcą ? Bo poprostu nwm ;/ za pomoc like. A może podacie łatwiejszy serw z zarobkami :D

Opublikowano

Ostatnimi czasy podczas eventów potrzebne były rzeczy ala róża, trujący bluszcz itd itp. Wejdź w google i znajdź koordy potem posprzedawaj na aukcjach bo popyt w trakcie eventowych questów jest na to spory.

Łowcą z początku daj w HP i SA.

graphic.png
Legenda
Opublikowano

Tam gdzie najwięcej ludzi tam najlepiej idzie zarobić. Ja na Twoim poziomie podnosiłem Sasanki (mokradła, wioska ghuli) i po 50k sztuka schodziła.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Arcymistrz
Opublikowano

Zarobek nie jest zależny od serwera, a poziomu postaci. 

Na 37 lvl masz mało opcji, z reguły zarobek na tym lvl jest trudny i mało opłacalny, ale polecam stanąć na tolloku, wylootać sobie uni kuszę od trutki i zarobić na łuk od trutki na 47 z Aliasa. Wtedy na 60 będziesz miał łuk z Lisza. 

Na tym lvl tylko tollok, ewentualnie herszt, który jest skąpy. Questy mało dają. Możesz sprzedawać też kwiatki. 

@Ljx

Ostatnimi czasy sasanki na większości serwerów staniały. Na Jarunie kiedyś po 100k była sztuka, a teraz ledwo 30k.

Opublikowano

@Why

A może bym wbił ten 47 i kupił luk ? :D

Mam 17m bo spotkałem Patryka i dał Unii za 7mln i jakieś pierdoly sprzedałem wiec mam 17 m. Proponujecie co mogę kupić i czy wbijać bez kupowania Unii dajmy na to wbić 47 czy tam 60 i dopiero kupować itemy i stać na jakimś e,-e2 lub herosa szukać :P

Arcymistrz
Opublikowano

Kup broń na 47, wbij 60 i kup/wylootaj uni z lisza, resztę z przewa i zatrzymaj się na tym lvl - Razulgag, Alias, Przewo, Orlica.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...