Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] OldMt2

Alantia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[R]

-

[E]

-

[K]

-

[L]

-

[A]

-

[M]

-

[K]

-

[A]

16844331180460546956.png

32328675985607449791.png

16085383001053538915.png

47062306478166704871.png

74992872278420150137.png

69737954464660799294.png

57219129813358917421.png

87805443840668992996.png

34707048514235352512.png

67945027883936035570.png

21844849795721672097.png

03175045603241287367.png

przyblizony czas startu servera: sroda

Zapowiedź będzie uzupełniana, proszę o nie zamykanie Tematu.

weryfikacja:

50069556693955982667.jpg

36160580965383790424.jpg

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdzie ta prezetacja ? 

Dajcie SS'y , system ulepszeń itp .

Nie wiem czy nie umiesz czytać czy po prostu jesteś pierdolnięty.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Po co wrzucać nie kompletną zapowiedź? tak tak będzie uzupełniona, ale czy nie lepiej wrzucić kompletną? Takie coś odstrasza graczy, lepiej wrzucić kompletną zapowiedź...

Opublikowano

Po co wrzucać nie kompletną zapowiedź? tak tak będzie uzupełniona, ale czy nie lepiej wrzucić kompletną? Takie coś odstrasza graczy, lepiej wrzucić kompletną zapowiedź...

gdybys nie wiedzial je jebane forum w nocy pada jak szmata i piszac zapowiedz mozesz robic ja kilka razy bynajmniej ja mialem takiego pecha

Opublikowano

Czy to kolejny z tych serwerów Easy/PvP na którym "liczy się zabawa", a przy rejestracji konta trzeba zapłacić ileś złotych? :)

Opublikowano

Tak- innowacja w świecie matin2 ;) Up, myślę że Rejestracja będzie Darmowa, server nie będzie typu 4f*nMt2. To będzie coś innego. To będzie server dla ludziu krórzy lubią spędzać gidziny przy PvP, czy wojnach gildii.

Opublikowano

Up, No mistrzu, mówię o starym Game. Pomyśl jak może działać server bez IS? Każdy server trzeba Opłacić, pety/kostiumy Tutaj też będą.

Opublikowano

Mam nadzieje że exp będzie normalny a ulepki bedziemy zdobywać poprzez dungeony wtedy taki serwer byłby z*******y.

Czekam na koniec prezentacji i dam edytuj :)

Opublikowano
21. Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a video z zapowiadanego serwera na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napisane przez komendę /b bądź /n ''Nazwa serwera dla Mpc Forum''. SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie!

19. Należy podać przybliżony termin startu serwera [poślizg max 7 dni].

Czas do rana, jutrzejszego dnia.

Opublikowano

Nie grałem w metka od kilku miesięcy ale tu może zagram ^_^ . Czekam na uzupełnienie prezentacji. :P

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano
21. Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a video z zapowiadanego serwera na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napisane przez komendę /b bądź /n ''Nazwa serwera dla Mpc Forum''. SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie!

19. Należy podać przybliżony termin startu serwera [poślizg max 7 dni].

Czas do rana, jutrzejszego dnia.

Czas chyba mają, taki drobny maczek nad napisem "zapowiedz bedzie uzupełniana", a konkretnie  przyblizony czas startu servera: sroda   tak jak mówiłem, drobny maczek strasznie.

graphic.png

Opublikowano

Całkiem ładnie to wszystko wygląda bronie etc etc 

Macie jakieś nowe systemy ?

Nie ma nic z nowości typu pasy, jedyne nowości to: Pety, Kostiumy,

No i Ciekawe Turnieje PvP, OX'y, ranking Pvp, i wiele więcej ciekawych eventów.

Nie grałem w metka od kilku miesięcy ale tu może zagram ^_^ . Czekam na uzupełnienie prezentacji. :P

Zapraszam ;)

Opublikowano

Zmień nazwę servera, Old nie pasuje do kostiumów i takiego systemu ulepszeń, a tak to Powodzenia :)

sygn2.jpg

Opublikowano

Chętnie zagram jeśli gracz nie będzie uzależniony od dungeonów żeby zrobić eq jak to jest teraz na większośći serwerów.. Ten serwer wygląda ciekawie i mam nadzieje że będzie się tutaj liczyć zabawa i umiejętności grania a nie poświęcanie godzin lub dni na zrobienie eq, jeśli to ma być serwer easy. Bo teraz serwery easy bardziej wyglądają jak hardy, a w nazwie mają easy tylko dlatego że jest 100+ (150,250 itp) lv i masa itemków których i tak nie da się zrobić zanim serwer padnie xD

Ten serwer zwrócił moją uwagę,chodziaż zapowiedź jest trochę uboga.. ;p jak będzie ze skillami? 

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Chętnie zagram jeśli gracz nie będzie uzależniony od dungeonów żeby zrobić eq jak to jest teraz na większośći serwerów.. Ten serwer wygląda ciekawie i mam nadzieje że będzie się tutaj liczyć zabawa i umiejętności grania a nie poświęcanie godzin lub dni na zrobienie eq, jeśli to ma być serwer easy. Bo teraz serwery easy bardziej wyglądają jak hardy, a w nazwie mają easy tylko dlatego że jest 100+ (150,250 itp) lv i masa itemków których i tak nie da się zrobić zanim serwer padnie xD

Ten serwer zwrócił moją uwagę,chodziaż zapowiedź jest trochę uboga.. ;p jak będzie ze skillami? 

Skille od 5lv P, głównym celem tego servera jest Pvp, trochę bonowania, dungeon jest po to żeby zdobyć peta. Zapowiedź codziennie jest uzupełniana. Zapraszam.

zagram na 100 % ;)

Zapraszam

Opublikowano

malo informacji, dodacie cos do prezentacji?

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...