Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przetłumaczenie tekstu na angielski, abym mógł napisać do Google.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie muszę napisać w eng do google :D wiadomo że tłumacz google jest fatalny i nie poradzi sobie więc proszę was o pomoc czy ktoś by był wstanie napisać mi w eng to co jest na dole : 

hej witajcie problem polega na tym że gdy wstawiam film video vines odrazu wyskakuję  mi  podaj :Twój film nie jest zatwierdzony do udziału w programie generowania przychodu. Aby rozpatrzyć Twoją prośbę, YouTube potrzebuje informacji dotyczących Twoich praw do komercyjnego wykorzystania tego filmu.

Mogę przedstawić dowód posiadania praw do komercyjnego wykorzystania materiałów
a jakieś 2 tyg temu takie same videa wrzucałem to normalnie zarabiałem a teraz nie mogę bo wyskakuje ten błąd gdy wrzucę te video na inny kanał to zarabia a na tym nie zarabia więc co mam zrobić ? video są o śmiesznych wypadkach viens 

Opublikowano

Welcome,

problem lies in the fact that when fetching video vines, place orders wyskakuję me enter :Your video is not approved to participate in the generation of income. To consider your request, YouTube needs information about your rights to commercial use of the film.

40922277020460886480.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Na pewno nie będzie to "wyskakuję" bo jest to niepoprawne gramatycznie już w samym języku polskim, jeśli jednak damy tam "wyskakuje" to można tu podstawić - to appear

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...