Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadow Vayne - The Mighty Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma żadnej możliwości żeby wyłapać bana, moje zdanie jedynie za co ban może lecieć to exploit np. Ashe Q czy do Ryze (jeśli ktoś to nagra).

Opublikowano

nie mozna mniec bana za to bo sam gram na tym skrypcie do vayne tylko czasami buguje to wadaa jest ;x

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

a na jakiej podstawie maja kogos zbanowac ? ;)

szansa zawsze jest, ja dostałem bo ktos z friend listy nagrał kilka moich gier na katarinie + masa raportów, typ mi pisał na pw że już mam pograne ale skasowałem go ze znajomych i  zlewałem na to, a po tygodniu ban ;]

Opublikowano

szansa zawsze jest, ja dostałem bo ktos z friend listy nagrał kilka moich gier na katarinie + masa raportów, typ mi pisał na pw że już mam pograne ale skasowałem go ze znajomych i  zlewałem na to, a po tygodniu ban ;]

Mialem tak samo :D ale nie dostalem bana . dwoch moich znajomych mi napisalo ze mnie nagrywali itp i ze to jest nie mozliwe ze cale combo robie w pol sekundy . Ja im napisalem ze nawet nie wiem co to bol i moga mnie w dupe pocalowac , no i tak jak im napisalem w dupe mnie pocalowac mogli bo ich usunalem ze znajomych xD zreszta mialem 300 znajomych i usuwalem wszystkich znajomych ktorym nie moglem ufac no i okazalo ze zostalo mi tylko 80 znajomych :(

Opublikowano

szczerze wątpie, że takie coś się stało. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

szczerze wątpie, że takie coś się stało. 

for real, dostałem bana na stare konto, nagrał mnie 1 ze znajomych z którymi grałem czasem duo. Nie podobała mu sie moja historia only kata,cassio i nagrał kilka gier a tydzien później miałem bana, kupiłem nowe konto a w znajomych mma 10 zaufanych osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...