Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrot do gry.

Piekarzewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, postanowilem wrocic na globala.

z tego co przegladalem konto, to mam na serwerze Andros eq na 1-9lvl dla woja +6-9, w tym glewie +9 i zelazna zbroje +7+kd speeda +3 +500hp.

i pytanie, czy na tym serwerze warto na nowo zaczynac? a jesli nie, to ktory najlepszy na start?

Opublikowano

Ok, dzieki. Poczekam na inne opinie, na Androsie mialbym latwiejszy start, ale jesli nie warto, to odpuszcze :P

edit.

lepiej na Negrosie czy TBD? Na Negrosie moge kupic yang w is, co da mi lepszy start, a na TBD nie moge. Czy moge na TBD kupic cos w is, zeby sie oplacalo sprzedac za yangi?

Opublikowano

Graj na TDB :)

Tylko nie zapomnij o kamermodzie i stawianiu botach na noc, inaczej nic nie osiągniesz na tym serwerze, a wręcz będziesz miał mocno pod górkę :)

Tylko ze bot na noc to ryzyko i najlatwiej bana zlapac.

Opublikowano

Nie zamierzam tryhardowac ani bocic nocami. Gram dla przyjemnosci. :)

No to zostaje mi życzyć Ci powodzenia, bo będzie baardzo trudno z takimi wysokimi cenami :)

Miłej gry.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Generalnie na globalnych serwerach uwazam osobiscie ze nie ma sensu juz zaczynac gry dlatego ze jest ogromna padaka teamowa , cenowa i po tym jak serwery sie polaczylo na poczatku sporo osob wracalo a teraz ponownie odchodzi. Jezeli juz bardzo chcesz na globalu to TBD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...