Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakies anime typu horror dla ojca XDDDDDDDDDD

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Podeślecie jakies anime?

Ojciec tam chce abym mu jakies znalazł dobre ale nie znam dużo z gatunku horror.

Cos dobrego z niezastarą grafika :D

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Witam!

Podeślecie jakies anime?

Ojciec tam chce abym mu jakies znalazł dobre ale nie znam dużo z gatunku horror.

Cos dobrego z niezastarą grafika :D

Death Note albo Another

NJxbd4x.png

Opublikowano

Death Note albo Another

Death note i horror HAHAHHA XDDDDDDDDDDDDDDDd

@top

higurashii no naku koro ni, another. to 1. ma chujową kreske

XrgAYyk.png

Opublikowano

EHEHJEHEHj

Powaznie Another?

Sam to ogladałem i to jest Sh1t!

Co do Hellsinga to obejrzałem i mi sie strasznie podobał więcej pewnie to pobiore.

Dzięki!

Szukam dalej!! Lajki za fre.

"higurashii no naku koro ni"

Zapomnij o tym anime, to jest wielkie chujstwo na czole.

Ogladałem to, i było tak z*******e ze w pierwszym odcinku ktoś umarł ale w następnym ta sama osoba nadal tam była !

Aaaa i zapomniałem, nie piszcie "Shiki,Attack No Titan" 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRhide2 przecież w death note są sinigami, czyli horror...

Another - to jest dobre dla nastolatek :P

Bleach w takim razie też jest horrorem bo są potwory? B***h pls..

XrgAYyk.png

Opublikowano

@up Shinsekai yori - oglądłem leczy myśle ze to jest zbyt dziecięce :D

Jak mozesz to podęslij jeszcze jakies

Opublikowano

co myslisz o: corpse party; tortured souls lub 

Jigoku Shoujo lub Tokko

osobiscie polecam corpse party tutaj amv z tego, ale spoilery. Takze jak sam nie masz zamiaru ogladac to zobacz to; 

https://www.youtube.com/watch?v=F7kw-PCacW8

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Death Note albo Another

Another nie oglądałem, ale jeśli dla Ciebie Death Note to horror to następnym dwa razy pomyśl co chcesz napisać.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Another nie oglądałem, ale jeśli dla Ciebie Death Note to horror to następnym dwa razy pomyśl co chcesz napisać.

Nigdzie nie napisałem że to dla mnie horror na szybko rzuciłem dwa tytuły które oba są horrorami z gatunku, a death note chyba najbardziej się nadaje do oglądania dla dorosłych patrząc na inne produkcje więc nie wkurwiać mnie jakimiś dennymi komentarzami z opinią która gówno wnosi.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Berserk, Claymore.. ciężko generalnie znaleźć jakieś dobre anime-horror, w tych tutaj dwóch po prostu klimat jest ciężki, ponury i brutalny, ludzie giną i ma w gatunkach horror więc się powinno nadać

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem że to dla mnie horror na szybko rzuciłem dwa tytuły które oba są horrorami z gatunku, a death note chyba najbardziej się nadaje do oglądania dla dorosłych patrząc na inne produkcje więc nie wkurwiać mnie jakimiś dennymi komentarzami z opinią która gówno wnosi.

Wlasnie nie. Death note jest dziecinnym troche tytulem, jest ok dla takiego 16 latka, no ale nie dla 40 latka..

XrgAYyk.png

Opublikowano

Wlasnie nie. Death note jest dziecinnym troche tytulem, jest ok dla takiego 16 latka, no ale nie dla 40 latka..

HAHA to death note jest dziecinny to jaki tytuł według ciebie z horrorów bedzie dla 40 lataka hmmm ?

edit: no tak ty wymieniłeś higurashii no naku koro ni w którym tną się dziewczynki no świetne, na pewno o wiele lepsze, jeszcze ta kreska i efekty bajka dla dorosłego faceta polecam.

NJxbd4x.png

Opublikowano

HAHA to death note jest dziecinny to jaki tytuł według ciebie z horrorów bedzie dla 40 lataka hmmm ?

edit: no tak ty wymieniłeś higurashii no naku koro ni w którym tną się dziewczynki no świetne, na pewno o wiele lepsze, jeszcze ta kreska i efekty bajka dla dorosłego faceta polecam.

nie ogladalem higurashi. Tak, death note jest dziecinny, czlowieku.. Duzo rzeczy jest tam wrecz nierealistycznych, jakies pierdolenie 17 latka ze chce byc nowym bogiem, bla bla.. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Już chyba parenaste konto. Mimo iż ciągle płacze że nie chce mieć nic wspólnego z anime to najwięcej spamuje w tym dziale, heh.

Dorzucam jeszcze Blue Gender, to jest z pozycji "dla dorosłych" :)

Opublikowano

nie ogladalem higurashi. Tak, death note jest dziecinny, czlowieku.. Duzo rzeczy jest tam wrecz nierealistycznych, jakies p******enie 17 latka ze chce byc nowym bogiem, bla bla.. 

Nierealistycznych ja p******e jak chcesz realizm to sobie wyjdź na dwór albo pooglądaj k***a trudne sprawy. a nie doszukujesz się realizmu w anime, jeszcze takim anime, nawet nie będę już nic pisał bo argumentów żadnych tylko jakiś bełkot.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nierealistycznych ja p******e jak chcesz realizm to sobie wyjdź na dwór albo pooglądaj k***a trudne sprawy. a nie doszukujesz się realizmu w anime, jeszcze takim anime, nawet nie będę już nic pisał bo argumentów żadnych tylko jakiś bełkot.

Słuchaj, death note udaje anime dla dorosłych, ale nim nie jest. Glowny bohater przewiduje, ze l przewidzi ze on przeziwidzi ze on przewidzi ... I ta gra w tenisa.. Co ona miala do tego kto jest kirą.. Death note jest dla dzieci 16 letnich, taka prawda. Doroslych moze denerwować. Zwlaszcza glowny bohater i misa. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Słuchaj, death note udaje anime dla dorosłych, ale nim nie jest. Glowny bohater przewiduje, ze l przewidzi ze on przeziwidzi ze on przewidzi ... I ta gra w tenisa.. Co ona miala do tego kto jest kirą.. Death note jest dla dzieci 16 letnich, taka prawda. Doroslych moze denerwować. Zwlaszcza glowny bohater i misa. 

Ty zaś jesteś 40-letnim trollem i stąd masz takie dobre info o tym co komu się podoba.

Weź najlepiej stąd spie*dalaj bo tylko swoją nędzną osobą zatruwasz ten dział.

#topic

Wbrew temu co powiedzą inni taki Darker Than Black może wypalić. Dość poważne anime, niestety nie horror ale krew się leje, a główny bohater jest wyprany z emocji (nie do końca ale jest!).

417711489342956987022.png

Opublikowano

Pragnę przypomnieć iż autor nigdzie nie napisał że ma to być anime dla dorosłych, tylko że akurat jego starszy chce sobie oglądnąć jakieś dobre anime z gatunku "horror".

Gdyby chciał dla 14 letniego brata to jaki horror byś mu polecił? Death Note? Ale przecież to dobre dla 16 latka? Taka Twoja logika, "taka prawda".

Więc jeszcze raz - to Ty się tutaj mylisz, bo jako że wymagania znajdujace sie w tym temacie nie zostały dobrze określone, to do kryteriów pasuje nawet Tasogare Otome x Amnesia..

PS. a modek gdzie, myślałem że takie tematy to zamykane są i proponuje się pisać w podpiętym temacie

Opublikowano
@1373230489-U611928.pngselweron selweron nie rób afery, to jest całkiem inna sprawa od innych, Tutaj jest "szukam anime dla ojca a nie dla siebie" xD więc temat jest odpowiedni :)

Dobra, widze że spam zaczoł się robić. Mimo ze z uśmiechem na twarzy czytam tutaj komentarze i walkę o Death Note, Wspomnę że Ojciec jak najbardziej obejrzał MPCforum i jeszcze tak go to zaciekawiło że chciał oglądać film :D Ocena końcowa przez ojca : 9/10 Świetne. Boskie! Mimo ze nie z gatunki horror to potwierdzam że nam się podobała ta dobra fabuła :)

Ok Lecimy dalej z tematem. Co do Tokko to dawno temu ogladalem nie wiem czy są tam jakieś takie bijące na głowe scenki i nieprzywidywalne.

Darker Than Black - Pobiorę

Jojo - Odpada. Dam mu jak zakończą wszystkie serie do końca :)

Claymore - Taa to chyba też mu dam.

Corpse Party - To takze wezmę.

Także Szukam jeszcze innych anime.

Co sądzicie o BtooooM?

Opublikowano

Btooom to nie horror ale to fajne anime polecam ci je choć zakończenie dupy nie urywa a tak to spoko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...