Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić?

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zastanawiam się co kupić w najbliższym czasie.

Słuchawki z mikrofonem czy mikrofon pojemnościowy?

Aktualnie posiadam mikro za 5 zł z tesco który ma kilka///naście lat i wgl.

tak zniekształca głos że nie idzie wytrzymać o.O

Mikrofon ma służyć głównie do wspólnego grania ze znajomymi.

Fajnie by było jakbyście polecili jakiś do około 150 zł.

4043121350.png

Opublikowano

Słuchawki Takstar HI2050 + mikrofon Zalman ZM-MIC1 (Nie patrz na cenę, gwarantuję, jakością Cię zaskoczy ;)). Moim zdaniem nie znajdziesz nic lepszego do 150 zł. Headsety to strata kasy.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Głównie będą służyły mi do gadania na TSie i do gry także nie wiem czy opłaca się tyle kasy ładować skoro headset jest nie tylko wygodniejszy ale też tańszy. Te co mam po prostu mikrofon się zepsuł podczas rozmowy -.-

4043121350.png

Opublikowano

Skoro nie chcesz nic nagrywać to bierz headset. Jak cię stać to gamingowe sennheisery a jak nie to do 150 najlepszy na kilka lat będzie mikro Creative w cenie 100 i w gore.

Opublikowano

Dzięki za propozycję. Słuchawki mam tylko niestety podczas gry przestał reagować mikrofon. Odpaliłem test i jest tak jakbym coś krzyczał a przy nagrywaniu tylko trzaski ;/ Chyba nie da się już nic zrobić z nim. Raczej właśnie sam mikrofon wezmę bo te słuchawki sa bardzo wygodne, a i dźwięk jest wporzadku.

4043121350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...