Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Streamy - czy można?

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To napiszcie mi co mam wam napisac. To jest to z dxdiag? Mam laptopa, i nie zamierzam streamowac tez z epickich gier jak cos. Laptop to Emachines d730

Opublikowano

Ludzie streamują z 1MB UP, więc ty też dasz radę.

Podaj model karty graficznej, procesor, ram, ew. system

Opublikowano

Procesor: Intel® Core i3 CPU M 830 @ 2.53GHz (4CPUs), ~2.5GHz

System: Windows 7

Karta graficzna: Nvidia GeForce GT 330M

Pamięć 4096MB RAM

a sam laptop to emachines d730

Opublikowano

Ale konkretnie jakie gry byś chciał streamowaćć? Bo Twój laptop jest dosyć średni..

Opublikowano

Na takim lapku to ja nie wiem czy stream Isaaca pociągniesz. Net jak najbardziej OK.
źródło: mam bardzo podobne części w lapku

Opublikowano

No np. Nfs Carbon, Amnesia, postal 2, penumbra 2, lol, zadnych mocnych gier, i tak to tylko dla znajomych, wiec nie musi byc 720p, 480 powinna mi wystarczyc.

Opublikowano

Oj nie pierdolcie, bo nie tego od was oczekuje, tylko mi podajcie jak ustawic. Moze byc grzejnik, ok, ale ja chce tylko poznac ustawienia a wy pierdolicie mi o czymś, co nie wnosi czegokolwiek ważnego w tym temacie. Podalem specyfikacje lapka, gry jakie bede streamowal, jakosc nie wymagam 720 tylko chociaz 480, wiec zostalo napisac tylko ustawienie obsa. A co do kolegi wyżej, takie gry pojda, bo moj kolega z uploadem 2 na gorszym lapku streamowal bardziej wymagajace gry niz isaac.

Opublikowano

Po pierwsze podaj zasilacz, z uwzględnieniem napięc.

--------------------------------------------------------------------------------

Athlon 64 8000Mhz, Geforce 6666 2048MB, 20GB RAM

"jeżeli bóg istnieje, to musi być masochistą"

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

To zależy od ustawien obs'a. Ja radziłbym obejrzeć kilka odcinków na yt i zrobić próbne Live na różnych ustawieniach i wtedy mógłbyś wybrać odpowiednie ;). Tutaj masz 3 poradniki, z których ja wcześniej korzystałem ;). Jak nie pomogły to wpisz w Google lub yt "Jak poprawnie ustawić obs'a" i masz milion takich poradników ;>.

1. https://www.youtube.com/watch?v=YpO-DAJJpC8
  2. https://www.youtube.com/watch?v=wUF-Xepd6QI
  3. https://www.youtube.com/watch?v=MzYocHLBJ-g&list=PLiLg_-BR9tLVyKmqpqMkIk0gPLoAUtg0p&index=5

a7gn7CL.png

Opublikowano

No wlasnie milion, i chu wie który wybrac z nich.. Po to zrobilem temat, byscie powiedzieli, a nie na poczatku pisali jak spece pisali i mądrzyli, a teraz nagła cisza w temacie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...