Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awanse

pandiabell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

mam pewnien problem !  :<

kupilem sobie nowe konto na steam do cs go ( kod) zalozylem je i odpalam gre wygralem 10 gier w ciagu dnia wszystkie byly po nie mniej niz  30 killow ( 1 konto guardian 2) i caly czas 1 miejsce w tabeli wygrywam 10 gre z nadzieja ze wyladuje w guardianie a tu silver 4 ? kiedys wygralem tylko 4 reszte przegralem i mialem elitarne ( na 1 koncie).. teraz wygralem znowu 6 pod rzad i dalej silver 4 nie chce awansowac a nie patrzac z takimi grami to na guardianie bym juz po 4 awansowal. czy moze mi ktos powiedziec czy to jest normalnie albo o uj chodzi ? Dzieki za  pomoc ! :) pozdrawiam

Opublikowano

wygraj 10-12 pod rząd i potem już będzie z górki, po 2 winy na awans ( ja tak miałem ). A co do rangi to pewnie miałeś pecha co do przeciwników

Opublikowano

wygraj 10-12 pod rząd i potem już będzie z górki, po 2 winy na awans ( ja tak miałem ). A co do rangi to pewnie miałeś pecha co do przeciwników

nie rozumie jak pecha do przeciwnikow?

Opublikowano

zależy to też od przeciwników, może miałeś suuuuabych ? :D

musisz wygrywać, nic nie poradzisz :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Jeżeli jeszcze nie masz rangi a chcesz być wysoko to załatw sobie znajomych z wysoką rangą i z nimi wygrywaj. 

Nawet jak przegrasz kilka razy to i tak będziesz w okolicy ich rangi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...