Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awaria serwerów WG

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny matchmaking na su 100 a tu wywalenie z bitwy i nie mozna grac niech odają golda za problemy w regulaminie jest napisane ze serwery działają bez zarzutów 24/7 piszemy skargi do wb 

8899514274895581022001.png" alt="8899514274895581022001.png">

Opublikowano

Ja mogę grać bez problemu o0

Teraz mnie wywaliło, w plutonie z cezxarem też wywalło.. "Zostałeś wykluczony z plutonu błąd nieznany" Zacinanie i wywalanie z bitwy... wraz z czołgiem pytałem się na randomkach też tak mają 

Opublikowano

W sumie miałem jakieś skoki pingu, ale tak mam często, na ts także. Może masz coś z netem?

Opublikowano

Fajny matchmaking na su 100 a tu wywalenie z bitwy i nie mozna grac niech odają golda za problemy w regulaminie jest napisane ze serwery działają bez zarzutów 24/7 piszemy skargi do wb 

Oddają gold za co? Nie żartuj... Na pewno w regulaminie nie masz napisane "że serwery działają 24/7". Poza tym, co Twoja jedna skarga dla nich znaczy- nic.

Opublikowano

jest problem na eu2... jak ktoś gra na eu1 to prawdopodobnie tego nie doświadczy (ja i dużo ludzi z klanu tak na eu2 mieliśmy)

Opublikowano

Czyli problemy mają tylko z 2 serwerem. Mam pytanie. Po uj tam gracie? Tam jest znacznie większy ping, niż na EU 1.

Opublikowano

Czyli problemy mają tylko z 2 serwerem. Mam pytanie. Po uj tam gracie? Tam jest znacznie większy ping, niż na EU 1.

Nie można? Lepiej mnie tam losuje :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...