Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klątwa Naxxramas - koniec, podsumowanie, Wasze odczucia

Jessu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Dzisiaj zostało udostępnione ostatnie skrzydło z pierwszego dodatku - Klątwy Naxxramas. Osobiście przeszedłem cały dodatek. Nowe karty zmieniły metę, jest ciekawiej. Mnie Klątwa bardzo się spodobała, jest klimatyczna, przyjemnie się grało. Moja ogólna ocena to 8/10.

Dodaję kilka moich zdjęć z ostatniego skrzydła:

1824414085356171186888.jpg

4156114085356181186888.jpg

8869714085356181186888.jpg

7134314085356181186888.jpg

Jak Wy oceniacie dodatek, jakie są Wasze odczucia po przejściu?

Yykfu5r.png

Opublikowano

7/10. Głównie obniżyłem ocenę, bo poziom botów na normalu był za niski a za to na heroicach za wysoki. Reszta miodzio xD

f8U07UQ.png

Opublikowano

za drogo.. ja na 3 parta dzisiaj bd mial...Odezwe sie za jakis meisiec

było do przewidzenia że za tyle będą skrzydła :)

f8U07UQ.png

Opublikowano

Ja kupiłem odrazu wszystkie skrzydła :D a co do samego Naxxa to z heroiciem sie długo męczyłem, ale dla tego rewersu było warto <3

Opublikowano

Szczerze mówiąc to się trochę zawiodłem.

Co dokładnie Cię zawiodło? Moim zdaniem dodatek wyszedł całkiem niezły. Jest drogi, ale nie można oczekiwać darmowych kart :p.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Słabe, nie oddaje klimatu Naxx z WoWa (gdzie jest corrupted ashbringer?), do tego czyste p2w tak jak control warrior. Czekamy na dodatki z MC, ICC, BT, SoO i DS.

Opublikowano

Jeszcze nie przeszedłem (dopiero skończyłem 3 skrzydło), aczkolwiek widziałem wszystkie walki.

Rewers kart jest świetny, poza tym będzie mi brakować czegoś nowego, jak już to przejdę. Mam nadzieję, że wkrótce wypuszczą kolejny dodatek :> Poza tym bardzo fajnie zorganizowane, dobre komentarze przeciwników i ciekawe zagrania. Wielki plus za wyzwania klasowe, bo w sumie to mi najwięcej frajdy sprawia (głównie łowca :P)

76561198008004488.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...