Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputerek

Kicknijmnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No szczególnie z tym zasilaczem i obudową ... Wyjdź

Czekamy na autora ;)

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCzłowiekLorda weź wyjdź z tego forum bo coś po Twoich odpowiedziach stwierdzam że nic się nie znasz, w innym temacie ktoś chciał żeby złożyć komputer za 3.5/4k Ty składając na starszą podstawkę (1155) śmiałeś twierdzić że nie jest on przestarzały, za 4k na starą podstawkę ? no chyba śmieszny jesteś

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCzłowiekLorda weź wyjdź z tego forum bo coś po Twoich odpowiedziach stwierdzam że nic się nie znasz, w innym temacie ktoś chciał żeby złożyć komputer za 3.5/4k Ty składając na starszą podstawkę (1155) śmiałeś twierdzić że nie jest on przestarzały, za 4k na starą podstawkę ? no chyba śmieszny jesteś

Dobrze , nie wiedziałem spinasz się.Edit:Nie wiem za co 5pkt%:)

Opublikowano

To ty wyjdź... guwno wiesz nawet o dziale ''komputery i usterki'' jakoś mam juz 18 lików z tego tematu pszypadeg? nje sądzę.

Jednak przypadek...

To tak: Nigdy nie kupuj gotowców!!! Zasilacz zazwyczaj bomba, obudowa piekarnik, reszta brana na sposób cyferkowy np. 8000MB RAM , 8 RDZENI! itp...

Poskładałem zestaw kicława bo mam konto na morelach:

http://www.morele.net/inventory/info/1WrANo/

Opublikowano

Przeciez drugie 4 mozesz spokojnie dokupić :D

Opublikowano

Inaczej w tym budżecie nie da rady, reszta części jest zbyt ważna. 4GB RAM-u starcza do prawie wszystkich gier, a jak będziesz czuł że brakuje to dokupisz.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Osobiście zmieniłbym chłopakowi grafike na Radeona 7850, albo coś tańszego: 7790. Nie opłaca się za bardzo brać budżetowych nvidii, to się poprostu nie kalkuluje. Zmiast proca możesz też pomyśleć nad i3-4150, też fajna propozycja.

Opublikowano

I3 nie jest pod granie ponieważ ma 2 rdzenie... A ta i5 4 solidne rdzenie,a karta graficzna i procesor są bardzo dobre, więc nie widze przeszkód aby kupić zestaw Kicława...

Opublikowano

I3 nie jest pod granie ponieważ ma 2 rdzenie... A ta i5 4 solidne rdzenie,a karta graficzna i procesor są bardzo dobre, więc nie widze przeszkód aby kupić zestaw Kicława...

Na i3 dobrze wykreconym mozna miec podobne osiagi jak na i5 z zwyklym taktowaniem.

Opublikowano

Ciekawe kurna jak podkręcisz I3? Żadna i3 nie ma odblokowanego mnożnika...

Nawet jak jakimś swiętym sposobem to zrobisz, to do tego potrzebna jest specjalna płyta głowna i chłodzenie

Opublikowano

zawsze można sie pokusić o nowego pentiuma z okazji 20 lecia marki :) Ma odblokowany mnoznik i jak sie trafi dobra sztuka to na 5/4.5 Ghz można wykręcić :)

@Edit cos mi sie pomylilo z ta i3 :c

Opublikowano

Pentium dobry,tani i podkręcany ale w zestawie za 2k raczej nie zbytnio by pasował

Opublikowano

No tylko do kręcenia pentium trzeba dobrej płyty i chłodzenia. Więc oplacalniej wychodzi i5...

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

No a ja mu proponuje Pentiuma.... Najlepszy jest zestaw kicława :) Chociaż ja bym dopłacił do lepszego zasilacza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...