Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Texturki podłoża M1 od Ventoria

_Shaggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

-

E

-

K

-

L

-

A

-

M

-

A

-

-

-

-

Witam was bardzo serdecznie.

Zrobiłem autorskie texturki pod swój serwer metina.

Jednak po dłuższym przemyśleniu sprawy postanowiłem zostawić normalne,lekko edytowane.

Te wyglądają również fajnie,ale nie wiem,czy zostały by zaakceptowane przez graczy.

Może komuś się to przyda.

Dodam też,że jest to pierwsza moja zabawa z texturkami.

Oto jak się prezentują w grze:

Shinsoo:

9698214085276711233118.jpg

7235414085276721233118.jpg

Jinno:

2723114085276731233118.jpg

3099014085279101233118.jpg

Chunjo:

1328214085276761233118.jpg

2992314085276771233118.jpg

Jak wgrać?

Pliki wrzucacie do patch1 i zamieniacie wszystko :)

Jeśli komuś czyta z terrarin to musi troszku sam popracować.

Pobierz:

http://speedy.sh/WVRAP/terrainmaps.rar
https://mega.co.nz/#!69gRgZ4J!-anaD7pUZTgVAl89jxXEMDObXBK6cmcPY0bfJ_XtOTE
http://www28.zippyshare.com/v/80636439/file.html

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/941805545f28177c2588d662a0430db0d05aef324a55e524c1f26f67aa086479/analysis/1408527526/
Opublikowano

Nie autorskie, bo ktoś stworzył te tekstury, Ty je tylko wkleiles. Ogólnie wyglądają spoko, oprócz tej ciemniejszej trawy wokół "kostki".

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Nie mam trawy bo mnie nie stać,ale byłem w jakimś parku.

Ostatnio za dużo piszesz,a za mało robisz :)

Nie mam co robić właśnie.

Poważnie się pytam czy sam robiłeś zdjęcia do tych tekstur

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

>robienie zdjęć trawie

>myślenie, że to export

mam nadzieję, że tego nie robicie

Teksturki nawet fajne, ale nie podoba mi się kostka.

Opublikowano

Jak można zrobić tak paskudny zestaw tekstur?
Kontrast jak między czarnym, a białym.
Tekstura między trawą, a ścieżką powinna je scalać by od siebie nie odstawały, a tutaj wręcz wyostrza ten efekt.

Nie wiem czy ktoś tego użyje, w skrytości ducha przypuszczam że tylko administracja serwera ShivaMt2 jest zdolna dodać na serwer coś takiego bo "nowe".

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jak można zrobić tak paskudny zestaw tekstur?

Kontrast jak między czarnym, a białym.

Tekstura między trawą, a ścieżką powinna je scalać by od siebie nie odstawały, a tutaj wręcz wyostrza ten efekt.

Nie wiem czy ktoś tego użyje, w skrytości ducha przypuszczam że tylko administracja serwera ShivaMt2 jest zdolna dodać na serwer coś takiego bo "nowe".

A wiesz po co to tutaj dałem?

Bo mi się to też nie podoba ;/

Jednak paru osobom jak pokazałem to były zdziwione.

Opublikowano

Faktycznie. Trochę za duży "misz-masz" . Tekstura pokazana chociażby na 1 screenie z chunjo nie pasuje na górki, czy pagórki. To bardziej przypomina kamień brukowy i powinien znaleźć się gdzieś na uliczkach. Za dużo również tej brązowej tekstury. Prawie całkowicie zasłania trawę.

Opublikowano

ktoś mi wytłumaczy czemu góry wyglądają jak chodnik? te oteksturowanie jest beznadziejnie, nawet lekko sie nie umywaja do PL'a tzw. "chujnia z grzybnią", nie rozumiem po co taka beznadziejna wstawka...

Opublikowano

Mi się nie podobają są jakby tu ująć przegięte, wyglądają jakby ktoś zrzygał się obok tej trawy. Zrobienie takiego czegoś to 5 min dla początkującej osoby. Bo co jest trudnego w zmianie ścieżek w textureset i dodaniu tekstur do terrain z neta. Jednak może jakaś zdesperowana administracja wykorzysta to.

Opublikowano

ktoś mi wytłumaczy czemu góry wyglądają jak chodnik? te oteksturowanie jest beznadziejnie, nawet lekko sie nie umywaja do PL'a tzw. "chujnia z grzybnią", nie rozumiem po co taka beznadziejna wstawka...

Bo mi się już nie chciało poprawiać texturki.

Łapcie tutaj texture gór,aby nie wyglądała jak kostka brukowa.

Chyba dacie rade sobie to wrzucić.

http://speedy.sh/Ebea4/chterraincliff01.dds
Opublikowano

Oficjalne zamknij się i wyjdź stąd. Czego ty to nie wiesz, omnibus pieprzony, a rzeczy z forum na serwer wrzucasz, że aż miło się z ciebie pośmiać. Idź do tego swojego svope, może nauczy cie czegoś więcej poza kradzieżą z mpc.

Opublikowano

Oficjalne zamknij się i wyjdź stąd. Czego ty to nie wiesz, omnibus pieprzony, a rzeczy z forum na serwer wrzucasz, że aż miło się z ciebie pośmiać. Idź do tego swojego svope, może nauczy cie czegoś więcej poza kradzieżą z mpc.

Ten koleś jest tak genialny jak jego nick,więc niech już lepiej "oficjalnie w********a".

@ Topic.

Macie dodane texturki w którymś poście (tych gór,aby nie wyglądały jak kostka brukowa).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...